Zamknięty przez: Cezar 06-12-2010, 13:55 |
A może by spocik????? |
Autor |
Wiadomość |
ŁukaszGTi [Usunięty]
|
Wysłany: 01-07-2007, 01:23
|
|
|
bylo fuul wypas jak fuul dobre piwo
fury wypasione i ladne i mile panie pozdrawiam jedna ktora dala mi zaproszenie, taka w okularach, jak daja takie gratis do kazdego L200 to ja jestem nastepnym klientem, chociaz mnie nie stac
auta L200 to po pierwsze wysoka kultura jazdy w terenie, precyzyjne prowadzenie w extremalnych warunkach, nieprzecietny komfort, niezapomniane wrazenia
jak cos to moge zamienic Colta L200 |
|
|
|
 |
konrad1704
Mitsumaniak

Auto: Colt`95 CA0 1.6 16 V benzyna
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-07-2007, 12:09
|
|
|
to widze ze sie dzialo szkoda ze nie moglo mnie byc z wami pewnie tez bym pomyslal o zamianie colcika na l200 Axer a czy ja zalapal bym sie na przejazdzke z Toba? |
|
 |
Cezar
Mitsumaniak Veni, Vidi, Vici

Auto: Mondeo x2
|
|
|
|
 |
FIGARA [Usunięty]
|
Wysłany: 01-07-2007, 19:28
|
|
|
Aż mnie skręca jak patrze jak fajnie się bawiliście no ale cóż nie mozna byc w kilku miejscach na raz....mam nadzieje ze na następny spot zawitaja Smoki , co prawda teraz obydwa z Bydgoszczy ale damy radę w końcu ja Olsztynianka jestem . Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Axer [Usunięty]
|
Wysłany: 01-07-2007, 21:29
|
|
|
konrad1704 napisał/a: | Axer a czy ja zalapal bym sie na przejazdzke z Toba? |
kiedy tylko chcesz kolego ale teraz musisz wybrać się do mojego miasteczka lub przy następnym spocie, a co do imprezki - fakt fajnie było, aczkolwiek swoim misiem nie ruszałem w teren, oponki nie takie, zresztą było czym pojeździć. |
|
|
|
 |
marecki338
Mitsumaniak
Auto: Outlander 6, COLT
|
Wysłany: 02-07-2007, 21:30
|
|
|
witam. dzięki za cynk o takiej zajefajnej imprezie. a jutro zabieram miśka na wycieczkę w góry. wyrwałem kilka dni wolnego to trzeba korzystać. jede se aż pod czeską granice dotlenić stare kości. jak by się coś kręciło to chętnie reflektuje. pozdro |
|
|
|
 |
ŁukaszGTi [Usunięty]
|
Wysłany: 02-07-2007, 23:26
|
|
|
udanej podrozy marecki |
|
|
|
 |
konrad1704
Mitsumaniak

Auto: Colt`95 CA0 1.6 16 V benzyna
|
Wysłany: 04-07-2007, 11:35
|
|
|
Axer napisał/a: | konrad1704 napisał/a:
Axer a czy ja zalapal bym sie na przejazdzke z Toba?
kiedy tylko chcesz kolego ale teraz musisz wybrać się do mojego miasteczka lub przy następnym spocie, a co do imprezki - fakt fajnie było, aczkolwiek swoim misiem nie ruszałem w teren, oponki nie takie, zresztą było czym pojeździć. |
wielkie dzieki bede trzymal za slowo. mam nadzieje ze po moim powrocie uda sie jakiegos spocika zorganizowac! |
|
 |
mialczynski17 [Usunięty]
|
Wysłany: 12-07-2008, 23:47 stare dane czasy...
|
|
|
Witam!
Z tego co zauważyłem to dawno juz sie nie spotykaliście, może najwyższa pora to powtórzyć? Jestem nowym użytkownikiem miska wiec chętnie poznam Mtsumaniakow z okolic Olsztyna. Czy znalazłoby sie trochę chętnych na spotkanie? Ostatnio widziałem kilkanaście samochodów Hondy spotykają sie tu przy TPSA na wielkim parkingu, wiec może i my coś wykombinujemy? Czekam na pozytywne wiadomości, miejsce jeszcze do ustalenia, termin podobnie...
Pozdrawiam serdecznie
RK |
|
|
|
 |
|