Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Mitsumaniacy Elbląscy i nie tylko łączcie się!
Autor Wiadomość
doli73
[Usunięty]

Wysłany: 14-06-2007, 22:14   

Teraz nie odpowiem jeśli chodzi o spota. Ale dzięki za zaproszenie. Mam nadzieję że uda mi się przyjechać ale nie obiecuje. !9.00 to dla mnie jest trochę późno i jeszcze w pitek. Mam o tej godzinie trochę obowiązków do zrobienia, ale może jakoś się wyrwę.
Może jeszcze ktoś inny z Elbląga skorzysta z waszego zaproszenia. Pozdr..

maniakowy
[Usunięty]

Wysłany: 15-06-2007, 18:32   

pewnie nie lubicie takiej muzyki.. ale znalazlem super radio internetowe

www.protonradio.com

tylko dajcie mu szanse, a nie od razu wylaczajcie :mrgreen: :mrgreen:

[ Dodano: 18-06-2007, 19:55 ]
doli73: cfaniaczku szyby przyciemniles:P

taisho
[Usunięty]

Wysłany: 10-07-2007, 17:09   

nom. poraz pierwszy widziałem cie dziś doli73. mrugnąłem :lol: . ładnie sie prezentuje misio z czarnymi szybkami. gdzie przyciemniałeś?

doli73
[Usunięty]

Wysłany: 10-07-2007, 22:03   

Taisho. No w końcu zobaczyłem twojego misia. Też się nie źle prezentuje. Szybki przyciemiałem za szpitalem wojewódzkim, tam gdzie obszywają skórą kierownice i siedzenia. Robią tzw. tunning. Cena 300 zł. A tak wogóle to pojechał byś z nami na zlot.

[ Dodano: 10-07-2007, 22:05 ]
A tak wogóle Taisho bedę chciał znowu zrobić jakieś spotkanie na stary mieście. Tylko muszę ustalić termin. Mam nadzieję że tym razem się zjawisz tym swoim galem.

[ Dodano: 10-07-2007, 22:07 ]
Maniakowy, a ty żyjesz?Mam nadzieję że nie sprzedałeś swego gala, bo będzie nas mniej.

taisho
[Usunięty]

Wysłany: 10-07-2007, 23:37   

doli73 napisał/a:
Taisho. No w końcu zobaczyłem twojego misia. Też się nie źle prezentuje. Szybki przyciemiałem za szpitalem wojewódzkim, tam gdzie obszywają skórą kierownice i siedzenia. Robią tzw. tunning. Cena 300 zł. A tak wogóle to pojechał byś z nami na zlot.

[ Dodano: 10-07-2007, 22:05 ]
A tak wogóle Taisho bedę chciał znowu zrobić jakieś spotkanie na stary mieście. Tylko muszę ustalić termin. Mam nadzieję że tym razem się zjawisz tym swoim galem.

a to wiem gdzie tam juz kilka ladnych lat przyciemniaja.cennik sie widze nie zmienil w tym temacie(100zl tył,50 boczne i trójkąciki gratis)wlasnie chcemy z zona jechac na ten zlot i na 95% pojedziemy to sie zgramy w jakas grupke. razem bedzie raźniej. jak coś to ja już małą grupkę mam. 3y galanty 99r 98r i bodajże 87r :mrgreen:

co do zlotu na starówce OKI. maniakowy z tego co pisał to już nie ma galanta. :cry: poluje teraz na jakąś furę. jest w temacie chce kupic gala na forum.

to już po elblążkowie coraz mniej galantów jeździ. :(

doli73
[Usunięty]

Wysłany: 11-07-2007, 13:23   

Ze mną też jedzie dwóch tylko że nie gale ale dwie Carismy. My jedziemy już w Piątek. Jak coś to jedziemy razem. A maniakowy chciał kupić Gala młodszego lub Omege C. Tą Omege to trzeba mu wybić z głowy. Zrobił by głupote. Ja mniałem kiedyś Omegę B z silnikiem 2,5 TDS. Silnik OK ale blachy szajs. W tych C blachy są te same.
Lepiej jak kupi Gala. Taisho, załatwiliście już sobie noclegi na zlot? Jeśli nie to się śpiesz bo może zabraknąć.

maniakowy
[Usunięty]

Wysłany: 11-07-2007, 19:46   

hyhyh a maniakowy gala nie ma ale mitsumaniakiem dalej jest:PP omega juz poszla w odstawke.. powiem Wam ze obojetnie ile sie by nie mialo pieniedzy zawsze jest za malo.. a jesli chodzi o wybor auta sam nie wiem co brac.. narazie ogladam pare maszynek..

gal oczywiscie tez jest na liscie.. tylko tym razem musi byc 2.5v6 z pelna opcja;] tym razem nie bede szedl na zadne kompromisy:)

a ogolnie sie zastanawiam nad: 530d/audiA6 2.8/gal 2.5v6 ;]

na chwile obecna to sa moje typy:)

[ Dodano: 11-07-2007, 19:54 ]
jest pare rarytasow jesli chodzi o gale na mobile ;] ale cena np. 8.500 EURO.. doliczajac do tego jeszcze sekwencje.. to jest sporo;S

doli73
[Usunięty]

Wysłany: 12-07-2007, 10:38   

maniakowy napisał/a:
a ogolnie sie zastanawiam nad: 530d/audiA6 2.8/gal 2.5v6 ;]

na chwile obecna to sa moje typy:)

Robson! Mój typ to Gal. Z silnikiem 2,5V6. Audi też jest OK, ale Gal się lepiej prezentuje.

maniakowy
[Usunięty]

Wysłany: 12-07-2007, 10:41   

hyhyhyh ale za to silnik w bmw 3.0d jest najlepszy -> 193 ps;] wymiata;) ale tak szczerze mowiac sporo kasy kazdy z nich kosztuje jesli chce sie miec dobry wypas:P ale szukam!;]

doli73
[Usunięty]

Wysłany: 12-07-2007, 22:45   

Szukaj, szukaj.Abyś szybko znalazł.

maniakowy
[Usunięty]

Wysłany: 13-07-2007, 22:30   

eh od tygodnia wertuje wszystko co mozliwe na necie dotyczace wybranych modeli.. i szczerze powiem, ze chyba zostanie jeden wybor.. galant;) ale ogolnie dziwie sie. ze galanciki '99 2.5v6 sa strasznie drogie ( jak kupowalem rok temu swojego to byl nawet tanszy:))

w dodatku malo ich jest.. nie ma w czym wybierac:( to straszne:(

ps. czytajac fora np. BMW dochodze do wniosku, ze ludzie czasem glupoty pisza.. wiekszosc z nich porownujac niemieckie auta do japonskich mowi tak: co z tego ze japonczyki sie nie sypia.. BMW sie bardziej sypie ale to BMW -> respekt;]

smieszy mnie troche to;)

doli73
[Usunięty]

Wysłany: 14-07-2007, 00:05   

BMW-iacy sami potwierdzil czym naprawde jeżdzą. Wcale im nie zazdroszczę, a wręcz przeciwnie. Mają pecha. Kupuj gala.

maniakowy
[Usunięty]

Wysłany: 14-07-2007, 23:14   

hyhy no chyba BMW sobie odpuszcze.. ale jest jeszcze cos co mi przypadlo do gustu z racji swojej innosci i silnika:) co powiecie na CHRysler 300M 3.5l :mrgreen:

doli73
[Usunięty]

Wysłany: 15-07-2007, 08:56   

Dlaczego ci się podobają takie auta co i mi. Chrysler 30M jest super. Ale pali jak smok.

maniakowy
[Usunięty]

Wysłany: 15-07-2007, 10:51   

hyhyhy.. wiesz 300M na swoj wyglad jest ladne.. utrzymanie jest tansze od omegi B, a dlaczego? bo u nas 300M to limuzyna.. a w USA -> gdzie ogolnie byl wymyslony ten samochod, jest to po prostu zwykly samochod w klasie srednio niskiej:) srodek troce mi sie nie podoba.. a pali.. okolo 14-15 gazu w miescie.. ale przez to ma konfort z ladna moca :) )

ps.. nie znasz kogos co chce sprzedac?;] bo do rajchu sie cos boje jechac.. bo zawsze jest tak ze kupisz co jest a nie co chcialbys:)

Odpowiedz do tematu