|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kto wie jak się wkręcić w wyścigi? |
Autor |
Wiadomość |
piotrmas [Usunięty]
|
Wysłany: 16-11-2005, 22:59
|
|
|
SnowDevil napisał/a: | kumpel wygra z hołkiem na bank. tyle ze kumpel nie startuje nigdzie. chyba ze ze swiateł.
a potrafi skarcić niejedne mocne autko
Pozdro | jakis przykład poprosimy |
|
|
|
 |
Bartek
Mitsumaniak friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-11-2005, 10:50
|
|
|
Hmmmm. Powiem szczerze, ze jest to prawdopodobne (podkreslam prawdopodobne, a nie mozliwe )
Rajdowcy sa nauczeni tak jezdzic, zeby bylo w miare bezpiecznie, poniewaz imprezy skladaja sie z tysiecy zakretow i trzeba WSZYSTKIE przejechac poprawnie. W wyscigach gorskich trasa sklada sie z kilkunastu zakretow, z ktorych kazdy trzeba przejechac perfekcyjnie, nawet czesto poza granica ryzyka i zdrowego rozsadku. Wiec smiem twierdzic, ze na krotkim odcinku da sie znalezc kozaka, ktory pojedzie szybciej od kolegi z Citroena........ale zwyciezcy sa na mecie.... |
_________________ Pozdrawiam
MITSUMANIAK Bartek
Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 sprzedany
nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin
Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera |
|
|
|
 |
piotrmas [Usunięty]
|
Wysłany: 18-11-2005, 20:49
|
|
|
no fakt...kolega nie okreslil w jakiej dyscyplinie ma wygrac z Hołkiem.. jednak wszyscy sie domyslamy w jakiej i ...sorki.. naprawde Holek w rankingu jest dla mnie w 3 dziesiatce ale nie lubie jak ktos wypisuje takie ...wielce malo prawdopodobne teorie . pozdrawiam |
|
|
|
 |
TNT
Mitsumaniak

Auto: Toyota AYGO
|
Wysłany: 18-11-2005, 23:34
|
|
|
Zgadzam sie z toba Piotrmas on jest rajdowcem wiec proste i zakrety a nie 1/4 mili to zupelnie inny sport a tak na gece to ja moge bys lepszy niz Alain Prost ( tak to sie chyba pisze - kierowca F1) Ale zalezy w czym?? Ha ha. Ciezko porownac mozliwosci bez porownania. |
_________________ Zmieniają się auta ale klub zostanie zawsze ten sam - MITSUMANIAKI.Carisma-TNT
Eclipse-TNT
Hania-TNT
Pomóż komuś Ty, ktoś pomoże Tobie - Mitsumaniaki Assistance |
|
|
|
 |
kordiank2
Mitsumaniak MojTytułJestZaDługi
Auto: eclipse 4G
|
Wysłany: 24-11-2005, 10:34
|
|
|
temat brzmi : jak się wkręcić w wyścigi. więc ja się wkręciłem w wrc, ale to są rajdy a nie wyścigi, czyli znowu będzie oftopik. wkręciłem się tak bardzo, że jestem totalnie zakręcony na punkcie wurców, no i oczywista w tym sezonie na punkcie teamu mitsu. posiadam kolekcję wrc w divixie z lat 2003/2004/oprócz nowej zelandii 2005. więc uważam się za wkręconego, teraz pozostało tylko wybrać się na jakiś chociaż jeden europejski oes. tommicrazy coś wie na ten temat
[ Dodano: Czw Lis 24, 2005 10:46 am ]
piorek napisał/a: | snow devil uprawia propagande i fotomontaz | ...oraz jeździ pociągiem, no moze nie całym, bo jednym wagonem |
_________________ taka prawda i lepiej naucz się w zgodzie z nią żyć - zapamiętaj: jest jak jest, nie jak powinno być
DZIEŁA na SZTUKI |
|
|
|
 |
piotrmas [Usunięty]
|
Wysłany: 24-11-2005, 21:57
|
|
|
kordiank2 napisał/a: | teraz pozostało tylko wybrać się na jakiś chociaż jeden europejski oes. |
polecamy sie w ramach pomocy w realizacji |
|
|
|
 |
|
|