|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Chcę kupić H-1 |
Autor |
Wiadomość |
drout [Usunięty]
|
Wysłany: 11-07-2007, 14:19 Chcę kupić H-1
|
|
|
Jak w temacie przymierzam się do zakupu H-1 z roku 2003-2005 z silnikiem 2,5 CRDi 140KM na co zwrócić uwagę przy zakupie i czym właściwie różnią się modele H200, H-1 i Starex??
Ma może ktoś taki wozik lub jakieś opinnie o nim.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
cns80
Mitsumaniak Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 70 razy Dołączył: 03 Gru 2005 Posty: 7348 Skąd: Warszawa-Wawer
|
Wysłany: 13-07-2007, 08:20
|
|
|
HEHEHE
Tego nawet producent nie wie . A tak na serio to nie chcę Cię wprowadzać w błąd, ale Starex był chyba przeszklony. Pozostałe to blaszaki lub częściowo przeszklone. Dodatkowo nie przypominam sobie (ale może się mylę) żeby w H-200 był silnik z intercoolerem. Ale to takie moje obserwacje. Lepiej żeby się wypowiedział fachowiec |
|
 |
drout [Usunięty]
|
Wysłany: 13-07-2007, 16:03
|
|
|
Znalazłem kilka ogłoszeń i chyba w niedziele ruszam na zachód. Mi potrzebny jest blaszak a takich jest najwięcej. No i ten silnik CRDi to chyba już jest z intercoolerem. Pożyjemy zobaczymy. A może jakiś ładny galancik się trafi (tylko chyba Ojciec by mnie zabił jakbym wrócił osobówką dka siebie zamiast dostawczakiem dla niego)
[ Dodano: 26-07-2007, 19:25 ]
No i zakupiłem rocznik 2005 50kkm przebiegu stan idealny. No i ten silnik i osiągi bajka. 140km robi swoje na światłach odejście jako jeden z pierwszych spalanie na trasie 9l. Ale i prędkość 170km/h bez problemu. Jak na razie gorąco polecam |
|
|
|
 |
|
|