Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Mitsumaniacy Elbląscy i nie tylko łączcie się!
Autor Wiadomość
doli73
[Usunięty]

Wysłany: 19-07-2007, 22:53   

Panowie! Taisho, maniakowy, klemens, dudo, wojtasek5, moraś i inni z elbląga jeszcze nie ujawnieni, co wy na to abyśmy się spotkali. Pytałem o propzycje.
Ps. Taisho mam pytanko. Czy ty masz aż 3 gale, galant 99 SE ea2a
galant 98 SE ea2a, galant 82 2,3 TD. Mówisz że jadą na zlot te 3 gale. To wpadaj nimi na spotkanko jak wybierzemy termin. OK

taisho
[Usunięty]

Wysłany: 19-07-2007, 23:47   

doli73 napisał/a:
Ps. Taisho mam pytanko. Czy ty masz aż 3 gale, galant 99 SE ea2a
galant 98 SE ea2a, galant 82 2,3 TD. Mówisz że jadą na zlot te 3 gale. To wpadaj nimi na spotkanko jak wybierzemy termin. OK

osobiście jeżdżę jednym, tym co mnie widziałeś- fioletowym, drugi sport edition- czarny należy do mojej żony i aktualnie jeździ nim szwagier. 3eci ten 82 należy do teścia. grzebie sie we wszystkich 3ech :lol:

na zlot jade swoim, żony(poprowadzi szwagrowski z akąś dziunią) i jeszcze koleś z ilawy sie dolancza.

na zlocik w e-gu moge wpasc tymi dwoma A2A, ten starszy(nie mniej ruchliwy) ma aktualnie dziure w przewodzie paliwowym i kombinuje zeby go poskladac :mrgreen: problem z czesciami do niego i muszę wkleić jakiś zamiennik

Dudo
[Usunięty]

Wysłany: 20-07-2007, 08:28   

doli73 zapodaj Miejsce i Czas

doli73
[Usunięty]

Wysłany: 20-07-2007, 21:34   

Panowie napewno w jakiś wekeend. W ten to już późno, ale może za dwa tygodnie w sobotę. Dlatego za dwa tygodnie ponieważ we wtorek 24.07 wypadam nad jeziorko do niedzieli tzn 29.07. i mnie nie będzie. A moze pasował by wam termin za 2 tygodnie? Napiszcie kto by mógł, a komu nie pasuje. Do tych osób co im nie pasuje postaramy się dostosować i wybierzemy inny termin. Chcę aby w końcu byli wszyscy.
A co wy na to: http://www.mitsubishi-gra...pic.php?t=14250

[ Dodano: 20-07-2007, 22:04 ]
A cha jeszcze jedno. Robię listę osób którzy jadą do Strykowa na zlot. Wpisujcie się: nick i marka mitsu oraz kiedy. Najlepiej w piątek. Można wziąść ten jeden dzień wolny z pracy lub zachorować. Zacznę od siebie.
1. doli73 - Galant EA6A 2,0 TD - piątek
2. moraś - Carisma - piątek
3. wojtasek5 - Carisma - piątek

[ Dodano: 12-09-2007, 10:54 ]
Jak tam Mitsumaniacy. Olsztyn i okolice. ŻYJECIE? Cosik was nie widać i nie słychać na forum. Może wpodniecie do Elbląga na spota. Axer, Cezar, Czarna i reszta bandy. Pomyślcie coś.

Odpowiedz do tematu