|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Ustawienie FIREFOX |
Autor |
Wiadomość |
krzysio1972
Mitsumaniak
Auto: Galant EA5W, Carisma 4G92
Pomógł: 11 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 469 Skąd: Józefów
|
Wysłany: 19-07-2007, 20:22
|
|
|
arturro napisał/a: | ale ja niechce zakladek [..] natomiast w FF nic sie nie przesuwa i adresow trzeba szukac, dodatkowo lista zasmieca sie dziwnymi linkami. |
Bo ma zajebista funkcjonalnosc w postaci 'zakladki osobistej', ktora widac w przegladarce jak _toolbar_. Tak jak pisal Akbi jedno klikniecie i masz otwarta strone, po co rozwijac liste, ktora i tak predzej czy pozniej zniknie. Poza tym w zakladce osobistej mozna tworzyc foldery, ja mam np.mitsu, w ktorym mam linki do kliku forow i jedno klikniecie (no 2) i mam wszystko otwarte i jestem zalogowany.
Ale w sumie rozumie sile przyzwyczajen
Ja jak zostalem zmuszony do uzywania IE, to pierwsza rzecza jaka zrobilem byla instalacja IETabs, ale to i tak na wiele sie nie zdalo, szlak mnie trafia do dzisiaj, ie7 niewiele zmienilo. |
_________________ Krzysio
Carisma 1.6 GL '96
Galant 2.5 V6 '97 |
|
|
|
 |
adams12 [Usunięty]
|
Wysłany: 20-07-2007, 01:26
|
|
|
nie ma opcji zmiany tego i tyle.
ie i ff maja swoje niuanse i kazdy dziala troche inaczej co jednym sie podoba a drugim nie. w ff nie ustawisz innego sposobu kolejkowania listy. |
|
|
|
 |
turek61
Mitsumaniak Zgred :)

Auto: Outlander I Turbo
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 22 razy Dołączył: 09 Lis 2006 Posty: 1694 Skąd: Szczecin/Police
|
Wysłany: 20-07-2007, 12:25
|
|
|
krzysio1972 napisał/a: | Poza tym w zakladce osobistej mozna tworzyc foldery, ja mam np.mitsu, w ktorym mam linki do kliku forow i jedno klikniecie (no 2) i mam wszystko otwarte i jestem zalogowany. |
Ja mam Carisma i wszystko co związane z Mitsubishi tylko do logowania klikam raz bo jestem strasznie leniwy |
|
|
|
 |
dm17 [Usunięty]
|
Wysłany: 20-07-2007, 23:51
|
|
|
A ja chciałem powiedziec ze za radą Adama zmieniłem wersje GG na nową i wszystko ładnie działa - cóż musiałem zmienić swoja wersje 3.0 na 7.5 |
|
|
|
 |
turek61
Mitsumaniak Zgred :)

Auto: Outlander I Turbo
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 22 razy Dołączył: 09 Lis 2006 Posty: 1694 Skąd: Szczecin/Police
|
Wysłany: 21-07-2007, 17:01
|
|
|
dm17 napisał/a: | A ja chciałem powiedziec ze za radą Adama zmieniłem wersje GG na nową i wszystko ładnie działa |
No to chyba kliknąłeś u niego na POMÓGŁ |
|
|
|
 |
|
|