Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Adaho_krak
26-06-2008, 17:42
głośniki z tyłu???
Autor Wiadomość
michu_872 
Mitsumaniak

Auto: Galant E39a
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 23-07-2007, 15:44   głośniki z tyłu???

Witam mam pytanko:
Czy w MSR są przewody gdzieś wyprowadzone do głośnieków z tyłu bo głośników ani miejca na nie widziałem, a według kostki to gdzieś powinny być.
I jeszcze pytanko o antene: elektryczna czy nie bo do anteny przewodów nie widziałem.
MSR z 97 roku, silnik 4d68

ronetto 
Forumowicz

Auto: space runner 1,8 GLXi
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 24-08-2007, 23:04   

niewiem jak jest w kostce bo ja ich w swoim sprzecie po zakupie mialem ze 4 i wszystko robilem od poczatku na jedna iso... jak chcesz koniecznie glosniki na tyle to niema wlasciwie problemu aby sobie przeciagnac kabelki... okolo pol godz roboty i niema sladu po kablach na zewnatrz.... drugie to gdzie maja byc te glosniki na tyle niema zabardzo mozliwosci montazu... moze jedynie w plastikowych oslonach nadkoli ale beda miec jedynie walory wizuane bo grac to tam nie beda... zrob sobie przod w drzwiach na 16,5cm (mieszcza sie) w desce na wysokosci kolan cos na 10cm i wysokotonowe na desce na gorze. Jak nie bedzie to komplet za 35zl a nieco wiecej wydasz to powinno starczyc i z tylu juz nic nie bedzie potrzebne.... no moze jakis subik jak nie potrzebujesz bagaznika...

Odpowiedz do tematu