|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.8] Oszpecone wnętrze!!! |
Autor |
Wiadomość |
TomyLee4 [Usunięty]
|
Wysłany: 22-07-2007, 16:39 [Cari 1.8] Oszpecone wnętrze!!!
|
|
|
[b]Witam mam pytanie, jak można oczyścić rozlany klej typu "super glue", który mam w "prezencie" po poprzedniku, na samym dole środkowej konsoli przy dźwigni zmiany biegów. Dodam, że jest tego sporo i wewnątrz widzę nawet zalany jakiś kawałek papieru. Nie chcę tego drapać, szkoda auta. Czekam na podpowiedzi....i dziękuję z góry. |
|
|
|
 |
leon86 [Usunięty]
|
Wysłany: 22-07-2007, 18:30
|
|
|
a probowales juz jakimis metodami to zmyc? moze podgrzej i sam splynie a tak powaznie to w moim leonq tez mialem cos takiego ale jakos sie wykruszylo prysnalem plakiem i nie ma sladu |
|
|
|
 |
KrzychoP
Mitsumaniak krzychop
Auto: Galant E54A 1995 2.0 V6-24
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 09 Kwi 2007 Posty: 63 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 22-07-2007, 19:58
|
|
|
Witam,
Można. Jest taki czeski wynalazek co nazywa się "DEBONDER P". Używany jest w modelarstwie redukcyjnym do zmywania śladów po klejach cyjanoakrylowych, a można go kupić np. w http://jadarhobby.waw.pl/ albo w jakimś lokalnym sklepie dla modelarzy.
Pozdrawiam |
_________________ Taki duży chłopak, a z miśkiem. |
|
|
|
 |
TomyLee4 [Usunięty]
|
Wysłany: 24-07-2007, 20:20
|
|
|
Dzięki panowie juz kupuję ten specyfik i jak paskudztwo zlezie podzielę się tymi wrażeniami!!! |
|
|
|
 |
|
|