Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Kiedyś błędnie rzuciłęm hasło o wyższość Sieny nad Lancerem
Autor Wiadomość
Doctore
[Usunięty]

Wysłany: 26-11-2005, 13:40   Kiedyś błędnie rzuciłęm hasło o wyższość Sieny nad Lancerem

Boże broń nas przed miłościwie rządzącą w naszym kraju elitą polityczną i wszelkiej maści włoskimi wynalazkami motoryzacyjnymi - Fiatem w szczególności. Oby nikt z was nigdy, ale to przenigdy nie musiał jeździć rolniczymi maszynami z Turynu.

Pozdrawiam

adams12
[Usunięty]

Wysłany: 26-11-2005, 13:49   

hehe, jezdzilem sluzbowa siena :P - zgadzam sie w 1000000%!!!!!!!

Jackie 
Mitsumaniak
Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 26-11-2005, 18:12   

A mnie się tam siena podoba. Ma duży bagażnik, ładną linię, jest dobrze wyciszona a do tego ma super hamulce.
Pozdrawiam

P.S. :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :wink:

JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Wysłany: 26-11-2005, 19:04   

Jackie napisał/a:
A mnie się tam siena podoba. Ma duży bagażnik, ładną linię, jest dobrze wyciszona a do tego ma super hamulce

To ja zakupię takową, wybierz tylko kolor i się zamienimy. Może być Lancerek, 1.6 wystarczy coby silniki się zgadzały ;)

MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650

piotras 
Forumowicz

Auto: Nissan Pathfinder LE 2,5 dCi
Wysłany: 26-11-2005, 19:33   

Moja żona śmiga sciemą i jak narazie sie kupy trzyma. Bagażnik ma faktycznie spory i foremny i nawet dzisiaj stwierdziłem ze zawieszenie też w miare cicho pracuje. Jedynie siedzac w tym samochodzie mam wrażenie ze siedze w jakimś vanie (wysoko) - żeby dało sie jakoś fotel obniżyć to by było dobrze. Pozatym wpadła nią już na pare wysepek jak uczyła sie jeździć i nawet nic sie nie stało chociaż raz mało nie scieła znaku drogowego :)

Nissan Pathfinder 2,5 dCi po lekkim sofcie 210,8 KM - 467,4 Nm

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 28-11-2005, 14:03   

Jackie napisał/a:
A mnie się tam siena podoba. Ma duży bagażnik, ładną linię, jest dobrze wyciszona a do tego ma super hamulce.
Pozdrawiam

P.S. :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :wink:

Ty i tak sie kompromitujesz co dzień wsiadając do Subaru.
Mój Boże jeden jeździ BMW drugi Subaru...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

igi 
Mitsumaniak

Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
Wysłany: 28-11-2005, 14:22   

Hubeeert napisał/a:
Mój Boże jeden jeździ BMW drugi Subaru...

Heh a ty wielkoludzie czym teraz pomykasz??

deenbe
[Usunięty]

Wysłany: 28-11-2005, 14:27   

lepiej niech nie odpowiada :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 28-11-2005, 14:27   

A sprzęgła dalej drożeją :shock: :lol:

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

igi 
Mitsumaniak

Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
Wysłany: 28-11-2005, 14:31   

Hubeeert napisał/a:
A sprzęgła dalej drożeją

8) tak sobie powtarzaj :)

To czym śmigasz?? :mrgreen:

Firebee 
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Wysłany: 28-11-2005, 15:23   

i oczywiście zero odpowiedzi:)) Może byś nam zdradził o Wielki czy jeździsz?:) Na pewno nie jest to Mirage i na pewno nie opel peri... To co?:)
Pozdro
Firek

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 28-11-2005, 15:54   

Jeszcze przez półtora dnia Vectrolot 1,8 16V a potem może szajswagen siakiś.

Thomas Jefferson said:
Just think...

.

Firebee 
admin mitsumaniak

Wysłany: 28-11-2005, 16:15   

ha! wiec prosze sie nie smiac ze śFirków więcej tak?:) Dziekuje i pozdrawiam

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 28-11-2005, 16:19   

No taaaa - ale to moje słuzbowe dupowozidło a Ty masz Bumę bo ją sobie kupiłeś :twisted:

Thomas Jefferson said:
Just think...

.

Firebee 
admin mitsumaniak

Wysłany: 28-11-2005, 16:21   

ale kupilem je jako służbowe:P ...
Nieładnie.. zalozyciele robia offtopic...

Ja tez nie lubie Fiata!!!!

Pozdro
Firek:)

Odpowiedz do tematu