Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
koniec galanta koniec problemow....
Autor Wiadomość
macia 
Mitsumaniak

Auto: Outlander 2.4 cvt 2010
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 22-06-2007, 23:12   

Jaromar2 napisał/a:
Kiepskie wnętrze (dotyczy głównie Gali poniżej 97r)

No ciekawe jakie wnętrze uznasz za ciekawe?
Jaromar2 napisał/a:
wysoka awaryjność zawieszenia

A może wysoka awaryjność naszych dróg?
Jaromar2 napisał/a:
Ford Scorpio 2,9 V6 na automacie. Mimo ze mial 220tys. przebiegu wygladal jak z salonu

Jak ktoś dbał, to wyglądał. O gala nie dbali, to tak nie wygląda. Proste.
ex outlander 2.0 Turbo '06
ex gti colt CA5A '94
ex gti galant E33A DOHC '91
ex galant EA2A '01
ex galant E55A '95
Dlaczego kobiety żyją dłużej? Bo nie mają żon.
Jeśli pożyczyłeś komuś 20zł i ten ktoś się więcej nie pokazał, to prawdopodobnie warto było.

Tygrys_2.0
[Usunięty]

Wysłany: 04-08-2007, 07:33   

Ja kupiłem Galancika 90' w kwietniu 2007. Co prawda wiedziałem że świeci check Engine. Wymieniłem sterownik, check zgasł, ale nadal coś mu dolega, może piompa, może sonda, przyczyn może być wiele. Wcześniej miałem Vectręi **** z tego. Od czasu jak sie przesiadłem do mojego Misia, powiedziałem że KONIEC... Zostaję przy Misiu i finisz. Tego zrobię, będzie hulał jak brzytwa, jest zadbany, zero korozji i zostaje już u mnie do końca. Następny będzie pewnie też Misiu i to na tyle.
Mistu nie jest porównywalne z innymi samochodami. To auto ma duszę i to COŚ... po prostu to jest samochód.
Taka jest moja opinia i jej nie zmienię :)
Pozdrawiam wszystkich

misjonarz. 
Mitsumaniak
\KSG/

Auto: Subaru OBK III
Wysłany: 04-08-2007, 08:45   

mam swojego gala od niedawna, już włożyłem w niego trochę grosza i jeszcze trochę do niego dołożę ale autko jest super. poprzedni właściciel bardzo go zaniedbał (nic nie wiedział o tym co i jak w aucie) no i mam zajęcie na jakiś czas. więc tak naprawdę stan auta odzwierciedla właściciela ... :|

Gość zobacz mojego misia

ex colt 1,8 gti '90
ex rover 218 SD '94
ex EA2W SE '98
ex EA5W '00

AndyP
[Usunięty]

Wysłany: 13-08-2007, 19:17   

Jaromar2 napisał/a:
Poza tym w testach zderzeniowych Galant wychodzi bardzo kiepsko-niczym hińska lipa.

chińska sie chyba inaczej pisze :) nevermind.

praktycznie wszedzie 4 gwiazdki na 5. auto badz co badz ma 6 lat.
zobacz inne "bezpieczne" marki ;)

http://www.automotive.com...fety/index.html

lukas V6
[Usunięty]

Wysłany: 11-10-2007, 19:53   

Pęknięty korbowód?? i mowisz ze nie katowany?? Mój ma 230tys 93 rok i silnik nie bierze nawet 100ml oleju na 1000km (0W - 40) i tez wyglada prawie jak z salonu zadnej korozji!! i zardzewialych srub. Wszystko zalezy od sposobu jazdy. Zreszta często go kręce do 6-7tys obrotów i nic sie nie dzieje. Tylko trzeba wiedziec ze nie mozna tego robic na zimnym silniku, a np przesadnie delikatne traktowanie silnika czyli jazda na bardzo malych obrotach i 5tce np 50km/h to sa wieksze katy dla silnika bo wtedy najbardziej cierpia korbowody swoznie tlokowe. To tak jakbys chcial wjechac pod gorke na najwyzszej przezutce. I wiele osob mysli ze jak nie kreci silnika do wyzszych obrotow to go nie katuje!! -gówno prawda!!!
a korozja jest wynikiem zapewne dzwona, i co do niej nawet bym nie probowal porownywac galanta z fordem, mam kumpla ktory jezdzi tylko fiestami i w kazdej ktora mial wstawial conajmniej pol podlogi, wnetrze?? i tez porownanie do forda ?? eee te pekajace od slonca deski rozdzielcze w sierrach, skrzypiace plastiki z kazdej strony, poza tym wyposazenie?? wersja V6 galanta powinna miec wszystko lacznie z climatronikiem kontrola trakcji i wszelkimi innymi bajerami pelna elektryka wlacznie z szyberdachem i nic nie peka nie stuka i nie odpada.
a przypuszczam ze w katogorii kupie silnik na forum forda tez znajdzie sie wielu osobników!

Hugo 
Mitsumaniak
srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Wysłany: 17-10-2007, 09:15   

Jaromar2 napisał/a:
Dobre auto nawet gdy jest katowane nie pokaże "kopyta"
Gówno prawda. Nie masz pojęcia o mechanice samochodowej.

Odpowiedz do tematu