|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
zamiana nr portów/adresów/przerwań z com5 na com2 pod win98s |
Autor |
Wiadomość |
kordiank2
Mitsumaniak MojTytułJestZaDługi
Auto: eclipse 4G
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 9 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 704 Skąd: Boćki - podlaskie
|
Wysłany: 08-08-2007, 23:02 zamiana nr portów/adresów/przerwań z com5 na com2 pod win98s
|
|
|
Błądziłem po różnych forach i znalazłem tylko dwa programy, które nie chcą chodzić: UserPort i Directi/o (to chyba pod nt4 i wyżej)
A problem polega na tym, że muszę mieć w laptoku dwa porty rs232/com. Pierwszy mam jak należy com1, drugi musi być com2. mam kartę pcmcia na rs232, ale instaluje mi się na com5. Dodam tylko, że laptok jest stary i w biosie nic nie ustawię. ponadto, żeby trochę uproscic sprawę i pomóc systemowi, wyłączyłem port podczerwieni i modem. Nic to nie dało... czy ktoś mi pomoże?? |
_________________ taka prawda i lepiej naucz się w zgodzie z nią żyć - zapamiętaj: jest jak jest, nie jak powinno być
DZIEŁA na SZTUKI |
|
|
|
 |
szczeslaw
moderator Łamacz przepisow KRD

Auto: Carisma 1.6 99r
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 28 razy Dołączył: 29 Cze 2005 Posty: 1980 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 08-08-2007, 23:06
|
|
|
Edit: Sorki - nie doczytałem do końca tematu
Kurcze nie mam akurat żadnego kompa z 98 więc ciężko mi sprawdzić. Postaram się może jutro, jak zdążę podjechać w jedno miejsce. |
_________________ gg: 3254156
Carisma 1.6 99r.
 |
|
|
|
 |
|
|