|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pogrzeb Marcina |
Autor |
Wiadomość |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 14-08-2007, 13:37
|
|
|
Msza za Marcina odbędzie się w czwartek, 16. sierpnia o godzinie 9:00 w Bydgoszczy przy ulicy Jaskółczej.
Pogrzeb tego samego dnia o godzinie 10:00 na cmentarzu przy ulicy Kcyńskiej.
 |
|
|
|
 |
Doniu [Usunięty]
|
Wysłany: 14-08-2007, 14:05
|
|
|
Również będę |
|
|
|
 |
co_hipi [Usunięty]
|
Wysłany: 16-10-2007, 17:34 STRASZNA WIADOMOŚĆ NA PRZYWITANIE W KRAJU
|
|
|
WITAM
To co zastałem tutaj doprowadziło mnie do wewnetrznego wstrzasu i szoku, dopiero teraz wruciłem z zagranicy i dopiero teraz miałem dostep do internetu ,a tu czeka na mnie taka straszna wiadomosc . Znałem sie z Marcinem spotykalismy sie wielokrotnie czesto wymienialismy sie spostrzezeniami , poznałem jego jego dzieci i tym bardziej nie umiem zrozumiec jak takie nieszczescie mogło spotkac takiego wspaniałego człowieka ,nie rozumiem i chyba nikt z was ktorzy napewno mieli okazje spotkac tego człowieka zachodzi głowe dlaczego on . |
|
|
|
 |
JACA_1978
Forumowicz

Auto: gal GLXi wagon 2.0 99r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-03-2008, 21:24 obwodnica stryszek biale blota
|
|
|
przepraszam ze nawiazuje to w tym temacie ale niestety nie zyje moj kolega z firmy
tylko chcial zjechac do bohametu w piatek o 8 mej mial rozpoczac prace nie udalo mu sie
( koles uderzyl go w tyl i wystawil na tira z naprzeciwka )w tym miejscu gdzie zjechal w ciagu tygodnia bylo okolo 4 stluczek ta byla najpowazniejsza
nasi probowali lomami otwierac drzwi ale nie dalo sie ja sam dzien wczesniej widzailem stluczke 4 aut
ten odcinek jest fatalny az do zielonki
prosze was o szczegolna ostroznosc od bialych do stryszka
w czwartek sam bym nie zostal w bialych na krzyzowce wciagniety pod naczepe
widocznie niektorzy stwierdzili ze jest juz wiosna |
_________________ JACA_1978
dwa blekitne diamenty
Colt 1.3 95r.
Lancer 1.3 GLX 98r.
Galant 2.0 GLXi wagon 99r.
Premacy 2.0 citd 101 KM 03r.
Bydgoszcz
marcin [']