|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Usuwanie smoły itp. |
Autor |
Wiadomość |
mlun
Mitsumaniak Fanatic of GDI

Auto: Carisma 98 GDI LS
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-08-2007, 12:02 Usuwanie smoły itp.
|
|
|
Pamiętam ze temat o woskach był ale o takich środkach chyba nie. Co możecie polecić do usunięcia takich pozostałości z ulicy albo muszek z karoserii samochodu bez niszczenia lakieru.Wiem że są do tego jakieś środki bo nawet w tvn turbo pokazywali tylko nie wiem jak to się nazywa. Znam tylko taki który się nazywa Bimer czy jakoś tak,ale on jest raczej do mycia samochodów i drobniejsze czy delikatniesze brudy rozpuszcza(pokazywał mi go szwgier mojej dziewczyny) ale ja bym się chciał tego syfu całkeim pozbyć bo to ani dobrze wosk nałożyć pozatym brzydko wygląda. Może mieliście styczność z czymś takim? |
_________________ Carisma 1,8 GDI Honda Accord VII 2.0 |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
|
Wysłany: 15-08-2007, 12:13
|
|
|
do usuwania muszek z karoserii jak i szyb polecam srodek K2 (ale do czyszczenia owadow z szyb , bo jest takze do silnikow itd itd )
psika sie go na muchy ,zderzaki oblepione muchami ,odczekuje 2 min po czym zmywa myjka pod cisnieinem ,powiem tylko tyle ze pieknie schodzi .
preparat u mnie w motoryzacyjnym kosztowal 9,9 zl |
|
|
|
 |
mlun
Mitsumaniak Fanatic of GDI

Auto: Carisma 98 GDI LS
|
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 15-08-2007, 12:26
|
|
|
benzyna ekstrakcyjna do zmywania asfaltu z karoserii. |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
|
Wysłany: 15-08-2007, 13:12
|
|
|
mlun napisał/a: | Dzięki, jeszxcze do tej smoły czy co kolwiek to jest z tej ulicy by się przydało:P |
"BUG&TAR"
zapytaj o coś takiego, dużo firm robi takie coś, nie tylko CYCLO |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
dylson [Usunięty]
|
Wysłany: 15-08-2007, 22:00