|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Tłumnik-gdzie naprawic lub wymienić w okolicy Rzeszowa? |
Autor |
Wiadomość |
dreek [Usunięty]
|
Wysłany: 21-08-2007, 19:49 Tłumnik-gdzie naprawic lub wymienić w okolicy Rzeszowa?
|
|
|
Witam Kolegów
Zapędziłem się swoim autkiem w Podkarpacie.Szukam w okolicy Rzeszowa jakiegos zakładu który reanimuje lub wymienia(nie łupiąc przy tym skóry)układy wydechowe.Pytałęm w kilku sklepach i albo nie maja a jeśli jest to z ceną która zwala z nóg.Z góry dzieki za jakieś namiary.Pozdr/D |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-08-2007, 20:19
|
|
|
Ze 4ry lata temu jak mi się przejazdem przez Rzeszów zerwał tłumik w Corsie to mi goście tanio zrobili w takim warsztacie na wylotówce na Lublin chyba albo na Radom gdzieś w połowie dłuuugiej prostej po lewej (po prawej przy drodze wiem że oponami handlowali) - może niech jakiś tubylec z Rzeszowa to sprecyzuje bo ja już nie pamiętam nazwy tego warsztatu... |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
Okiren [Usunięty]
|
Wysłany: 22-08-2007, 10:59
|
|
|
Jeśli chcesz zaspawać dziurę to podjedź na Przemysłową. Jakieś 300m przed jej końcem, po prawej stronie jest hurtownia EuroCash i tuż obok niej (zaraz przy drodze) jest mały zakładzik. Przed drzwiami ma metalowego ludka złożonego z części tłumików. Tato kiedyś tam spawał i jeździ tak już ze dwa lata. A zapłacił jeśli dobrze pamiętam 30zł
[ Dodano: 23-08-2007, 10:06 ]
Zakład, o którym mówi Saphire mieści się na ulicy Borowej przy wyjaździe na Lublin. Wyjeżdżając z Rzeszowa masz cały czas dwa pasy w jedną stronę. Dokładnie w miejscu gdzie łaczą się w jeden pas jest droga w lewo. Jest duża żółta reklama przy drodze więc łatwo trafić. Nigdy tam nie byłem, ale skoro Saphire mówi, że tanio to tak pewnie jest
pozdrawiam i powodzenia |
|
|
|
 |
|
|