Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Firebee
26-08-2007, 19:24
Wpłaty za noclegi ZLOT STRYKÓW - CZYTAJ TO! - INFO Z 22.08!!
Autor Wiadomość
borecki
[Usunięty]

Wysłany: 22-08-2007, 23:17   

ja rozumiem jak najbardziej Wasza sytuacje i wcale nie uwazam ze wszystko jest ok bo to co pani 'dozorczyni' wyprawia to podchodzi mi pod jakies zagrania polityczne (mam nadzieje ze pozniej nie bedzie nas straszyla hakami ;-) ) chodzi mi o to ze skoro juz jest taka sytuacja to ja np. i tak zrobil bym cokolwiek zeby tylko byc :)
chociaz szczerze mowiac sam nie wiem jak wyglada sytuacja z moim zakwaterowaniem :shock:

glowix
[Usunięty]

Wysłany: 22-08-2007, 23:25   

borecki napisał/a:
zgadzam sie w 100%
sam np. na zlocie w grudziadzu zaplacilem za domek a spalem w aucie :D i bylo gitara (co nie Grześku? :mrgreen: )

nie lamac sie, bedzie pan zadowolony :twisted:

Co nie znaczy, ze chcemy powtorzyc Twoj wyczyn :-)
150 zeta za spanie w samochodzie to za duzo...

borecki
[Usunięty]

Wysłany: 22-08-2007, 23:31   

zalezy w jakim towarzystwie :twisted:

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 22-08-2007, 23:34   

arturro napisał/a:
lub ciagnac ze soba koce i spiwory bo pani agroturystyka nie ma kolder.

Mam 2 - wezme dla nas ;-)
arturro napisał/a:
wiekszosc z nas planuje taki wyjazd od dawna, nastawia sie na "jakis" komfort, a dwa dni przed przyjazdem okazuje sie ze trzeba bedzie kogos prosic aby sie u niego wys....

Nauczka na przyszlosc - ostatni raz w tym miejscu.

:D

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Matejko 
Mitsumaniak
Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Wysłany: 23-08-2007, 01:12   

arturro napisał/a:
okazuje sie ze trzeba bedzie kogos prosic aby sie u niego wys....

zawsze na dwojeczke mozesz wpasc do nas, chlopacy nie beda mieli nic przeciwko jak przyniesiesz pol litra :D

borecki napisał/a:
chociaz szczerze mowiac sam nie wiem jak wyglada sytuacja z moim zakwaterowaniem :shock:

wujek grzegorz z wujkiem mateuszem zadbali o ciebie synku :D
Lexus IS220D
Calish4nia

dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam

arturro
[Usunięty]

Wysłany: 23-08-2007, 08:16   

Hubeeert napisał/a:
Mam 2 - wezme dla nas

dzieki ale jakos sobie poradze :) costam znajde

Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Wysłany: 23-08-2007, 08:50   

Nie, nie Panowie tu chodzi o zasady! To jest nie uczciwe i jesli przeszedlbym nad ta sprawa do porzadku dziennego bylbym ostatnim gamoniem. Po prostu ktos nas chce bez mydla wykiwac. Tak sie nie robi. Moja reakcja jest normalna i zdrowa. Mozemy spotkac sie nawet na parkingu przy supermarkecie, czy nocowac w aucie na polanie ale to jest zwykly przekret i chocby na znak, ze nie dam sie tak rolowac nie pojade. Cos zostalo ustalone a teraz jest przypal. Bede marudzil bo nie tak sie umawialem. Zlot mial byc przyjemnym, wakacyjnym doswiadczeniem a nie walka z nieuczciwym wlascicielem. Nie chce byc tak traktowany i nie chce calego pobytu spedzic na szukaniu miejsca gdzie moge bezpiecznie zostawic auto, spokojnie sie zalatwic i bezstresowo umyc. Nadal prosze o podanie powodow dla ktorych dokonano zmian w zakwaterowaniu. Litosci, tylko nie opowiadajcie, ze jestem rozkapryszony i cienki jak swist bata. Sypialem w koszmarnych warunkach. Spedzilem wiele nocy w sposob malo komfortowy lezac na ziemi pod golym niebem. Ale to wszystko dzialo sie bo ja tak chcialem i to ja dokonalem wyboru. Teraz czuje sie oszukany choc dopelnilem wszelkich formalnosci.
Jak sie domyslam w osrodku na nasze miejsca zostana zakwaterowane inne osoby nie zwiazane ze zlotem. Wiec co ze sprawa przeznaczenia dodatkowych oplat za zamkniecie osrodka tylko dla uczestnikow zlotu? Rowniez nie che sobie jakos radzic. Moge ogarnac temat noclegu w okolicznych kwaterach tylko nie o to chodzi. Baza zlotu jest w osrodku Cesarka i tam chcialem spedzic czas. Nie che jezdzic po kilka razy dziennie w jedna i druga strone. W pewnych sytuacjach jak sami wiecie bedzie to nie mozliwe. Wiec wszelkie "wieczorowe atrakcje" i "integracja" odpada. Szkoda juz pisac.

Matejko 
Mitsumaniak
Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Wysłany: 23-08-2007, 09:03   

Gene napisał/a:
Wiec co ze sprawa przeznaczenia dodatkowych oplat za zamkniecie osrodka tylko dla uczestnikow zlotu?

no wlasnie, ja za jedna noc zaplacilem bodajze 25zl za druga juz 35zl, dla mnie to tylko 10zl dla 100 osob juz 1000zl, ktory mozna przeznaczyc na cos innego,
rozumiem ze jesli nie ma tam tego hotelu to takze nie ma tej zaplaty o 10zl wiecej, bo dla zasady prosze zeby nie byla uiszczana z tego co juz wplacilem :!:
Lexus IS220D
Calish4nia

dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam

Axer
[Usunięty]

Wysłany: 23-08-2007, 09:40   

Czyli rozumiem ze ci co rezerwowali pokoje dwuosobowe mają pozamiatane,,,, no to totalna kicha,, Gene masz rację i wpełni się zgadzam co do organizacji, nie rozumiem jak ktoś ukogo rezerwuję nocleg ( własciciel ośrodka ) na dwa dni przed planowanym przyjazdem odmawia ,,,, myślę że trzeba bylo wcześniej podpisać umowę z właścicielem to normalna procedura,,, teraz się okaże że wstęp na ten ośrodek mamy zamknięty, nie tak to sobie wyobrażałem, miało być miło i poukładane a zrobił się bajzel i zamiast w piątek cieszyć się ze spotkania bedzie zamieszanie i nerwówka, proszę o konkretną odpowiedz,,,,,, co z noclegiem dla osób w dwuosobowych pokojach

arturro
[Usunięty]

Wysłany: 23-08-2007, 09:48   

Axer napisał/a:
co z noclegiem dla osób w dwuosobowych pokojach

z tego co sie orientuje zostaly przeniesione do domkow ale bez WC, jest mozliwosc zakwaterowania w pobliskiej agroturystyce, ja wlasnie tak zrobilem i licze ze po piatkowej imprezie bede dal rady przebierac nogami aby tam sie zawlec.
rowniez strasznie mnie dziwi ze organizatorzy nie podpisali przedwstepnej umowy, ja wczoraj organizowalem wyjazd dla pracowbnikow do wilna, raptem 14 osob ale nie wyobrazalbym sobie aby taki wyjazd nie byl zorganizowany bez jakiejkolwiek umowy.
rowniez jestem bardzo ciekawy co stanie sie (stalo sie) z forsa jako dodatek na zamkniecie osrodka :?:

Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Wysłany: 23-08-2007, 09:57   

Axer, ja rowniez mieszkam w agroturystyce. Yaro zaklepal tam wszystko i czeka na zgloszenia. Jest tam sporo miejsca na auta i teren jest pilnowany jak to okreslono "przez psy i koty" :wink: Smierdzi krowami ale to 10-15min spacerkiem wiec damy rade a jak nie to ktos nie bedzie pil wodeczki i nas powiezie. Paka "eleczki" jest pojemna. :mrgreen: Zartowalem ofkorz, damy rade.

yaro1976 
Mitsumaniak
Bądź człowiekiem!

Auto: EA5W 2,5`99 SE Tiptronic + LPG
Wysłany: 23-08-2007, 10:03   

Matejko napisał/a:
Gene napisał/a:
Wiec co ze sprawa przeznaczenia dodatkowych oplat za zamkniecie osrodka tylko dla uczestnikow zlotu?

no wlasnie, ja za jedna noc zaplacilem bodajze 25zl za druga juz 35zl, dla mnie to tylko 10zl dla 100 osob juz 1000zl, ktory mozna przeznaczyc na cos innego,
rozumiem ze jesli nie ma tam tego hotelu to takze nie ma tej zaplaty o 10zl wiecej, bo dla zasady prosze zeby nie byla uiszczana z tego co juz wplacilem :!:

opłata ta jest przeznaczona na catering.

Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Wysłany: 23-08-2007, 10:09   

dzieki za wszystko,
mam prosbe czy mozna umiescic info kto mieszka w agroturystyce

Axer
[Usunięty]

Wysłany: 23-08-2007, 10:10   

dać radę zapewne damy hehe,,,, ma mnie kto wozić,,, i jak trzeba to jeszcze parę osób, ale swoją osobę( skromnego sponsora ) pozostawiam organizatorom i spokojnie melduje się jutro około 18;00 w cesarce. a co bedzie dalej zobaczymy, ackolwiek przeprowadzę sobię rozmowę z włascicielem ośrdka,,, tego może być pewien pan Robert...... tak czy inaczej widzimy się jutro wieczorkiem !!!

tymcio
[Usunięty]

Wysłany: 23-08-2007, 10:14   

A konkretnie ile miejsc do spania potrzebujemy?Jest na stronie Łodzi ogłoszenie o ośrodku 200 miejsc noclegowych Polonia Palast.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi