|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lancer 1.6 invite vs. invite+ |
Autor |
Wiadomość |
lucasil [Usunięty]
|
Wysłany: 18-08-2007, 12:27 Lancer 1.6 invite vs. invite+
|
|
|
Witam,
wczoraj oglądałem w salonie nówkę lancer 1.6 w wersji invite. Jakość materiałów nie zachwyciła mnie - mam wrażenie, że oglądany identyczny model rok temu miał chyba lepsze materiały. Czy ktoś z forumowiczów wie czy Lancer invite+, oprócz bogatszego wyposażenia, moze się pochwalić również innymi, lepszymi materiałami? |
|
|
|
 |
sla
Forumowicz

Auto: Inne
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 22 razy Dołączył: 27 Mar 2005 Posty: 2882 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 18-08-2007, 22:41
|
|
|
Nie, materiały są takie same. |
|
|
|
 |
Seventy7 [Usunięty]
|
Wysłany: 18-08-2007, 23:14
|
|
|
Materiały są identyczne ale dodatki takie jak: skórzana kierownica, gałka zmiany biegów, lewarek hamulca ręcznego, panel klimy (w inv+ automat) nadają wnętrzu nieco bardziej nobliwy klimat. Jeżeli chodzi o wygląd zewnętrzny w inv+ też jest zdecydowanie lepiej: listwy progowe i alusy powoduję że auto nie jest takie biedne. |
|
|
|
 |
brunog55 [Usunięty]
|
Wysłany: 23-08-2007, 09:29
|
|
|
Kolega zapomniał dodać, że plus ma poduchy boczne i kurtyny:) |
|
|
|
 |
sla
Forumowicz

Auto: Inne
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 22 razy Dołączył: 27 Mar 2005 Posty: 2882 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 23-08-2007, 15:02
|
|
|
Nie zapomniał, ponieważ chodziło o materiały i wykończenie a nie o wyposażenie. |
|
|
|
 |
Seventy7 [Usunięty]
|
Wysłany: 23-08-2007, 16:34
|
|
|
sla napisał/a: | Nie zapomniał, ponieważ chodziło o materiały i wykończenie a nie o wyposażenie. |
..no właśnie z ust mi to wyjąłeś thx |
|
|
|
 |
|
|