Przesunięty przez: Bzyk_R1 01-12-2017, 20:19 |
Akcesoria do nowego Outlandera |
Autor |
Wiadomość |
ziuta [Usunięty]
|
Wysłany: 26-07-2007, 23:22 Akcesoria do nowego Outlandera
|
|
|
Czy ktoś zamawiał już jakieś akcesoria do nowego Outlandera ?
Osłona tylna, płyta ochronna tylnego zderzaka itp |
|
|
|
 |
mleczny [Usunięty]
|
Wysłany: 27-07-2007, 08:16 Re: Akcesoria do nowego Outlandera
|
|
|
ziuta napisał/a: | Czy ktoś zamawiał już jakieś akcesoria do nowego Outlandera ?
Osłona tylna, płyta ochronna tylnego zderzaka itp |
Ja zamawiałem. Srebrna osłona na zderzak tylny 945 pln, srebrna plyta na gorna krawedz zderzaka 751 pln (folia ponad 100 pln), listwy progowe ze stali nierdzewnej 517 pln (tańsze od plastikowych - 814 pln). Jak części sa na magazynie to 2-3 dni i powinni miec je na miejscu, jak nie to ok 2 tyg. Nie wiem jak ceny w Niemczech ale pewnie nieco nizsze. Jak chcesz sporo dokupic to warto sie zorientować (tym bardziej ze jestes z Wlkp).
Na PW masz namiary na dilera w niemczech 30 km od frankfurtu w strone berlina przy samej autostradzie. Maly salonik, jak bylem w czerwcu stały 3 outki do wziecia od reki (nie to co u nas - ja czekam 3 m-ce i podobno dzisiaj dopiero wplynely do portu ), ruch prawie żaden to jak sporo zamowisz to może jeszcze czeka cie jakis rabat . |
Ostatnio zmieniony przez mleczny 28-07-2007, 07:29, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
AlbertKZN [Usunięty]
|
Wysłany: 27-07-2007, 11:35
|
|
|
Poproszę fotki lub linka na te osłony i listwy progowe |
|
|
|
 |
mleczny [Usunięty]
|
|
|
|
 |
rc4
Forumowicz
Auto: outlander II
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Lip 2007 Posty: 58 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 18-08-2007, 20:33
|
|
|
ceny dodatkowych akcesoriów są przesadnie wysokie, sam chciałem doposażyć i upiększyć Outka, lecz nie będę płacić 1000 zł za kawałek plastiku. Są pewne granice...
W sensownej cenie jest orurowanie z certyfikatem ,,e". Chyba dam zarobić firmie Antec. |
|
|
|
 |
tomek.rzepek
Mitsumaniak

Auto: Outlander
Pomógł: 4 razy Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 239 Skąd: polska
|
Wysłany: 23-08-2007, 00:15
|
|
|
A jak z cenami, znalezliscie gdzies taniej oryginalne częsci niż w ASO, wpisujcie sprawdzone sklepy, gdzie tanio i solidnie kupujecie oryginalne części, jak narazie z zammiennikami się nie spotkałem. Ja polecam firmę Eurocars oryginalne części Mitsubishi. Za tarcze tył 335zł żadają w ASO nie wiem, ale za wachacz zbieżnosci w ASO 220 tutaj 118zł fachowe doradztwo szybki kontakt, pożądna wysyłka. Lada moment znowu bede części kupował. Znalezliscie gdzies taniej? |
_________________ Mitsubishi Outlander 2.0 4WD 136KM
 |
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Pomógł: 15 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 3599 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 23-08-2007, 20:40
|
|
|
tomek.rzepek napisał/a: | wpisujcie sprawdzone sklepy, gdzie tanio i solidnie kupujecie oryginalne części |
Pierwszy, który to zrobi dostanie takiego bana na forum, że jeszcze jego wnuki się nie będą mogły zalogować Chłopie, popytaj na PW starych userów ale na ogólnym tego nie pisz bo:
a) niepolitycznie (jest tu kilku dealerów i będzie to nie teges)
b) Klub ma autoryzację MMC czyli importera i ani w interesie ich ani moim nie jest bezpłatne robienie reklamy konkurencji.
pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 23-08-2007, 20:52
|
|
|
tomek.rzepek napisał/a: | A jak z cenami, znalezliscie gdzies taniej oryginalne częsci niż w ASO | Ori czyli w pudelku z napisem MMC?
Bo jak nie to nie oryginal. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Pomógł: 15 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 3599 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 23-08-2007, 21:07
|
|
|
Hubeeert napisał/a: | Bo jak nie to nie oryginal. |
O to mi właśnie chodzi, jak nieoryginalne to tematu nie ma, jak oryginalne - nie w porządku....
Pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 27-08-2007, 16:00
|
|
|
Przy okazji niejako chcialbym zwrocic uwage forumoowiczoow na fakt ze na Allegro pojawiaja ja sie czasem czesci oryginalne w cenie 30-50% ASO - otoz sa to w 90% czesci kradzione.
Pozdrawiam |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Ali-En [Usunięty]
|
Wysłany: 30-08-2007, 18:49
|
|
|
Polecam do ciemnych outkow oslony lusterek chromowane, robi efekt |
|
|
|
 |
przemek624
Nowy Forumowicz

Auto: Outlander II Instyle
|
Wysłany: 06-09-2007, 17:34
|
|
|
Jezeli kogos interesuja oryginalne akcesoria do Nowego Outlandera ktore nie sa dostepne w Europie to polecam ta strone:
http://www.zontarh.com/
Sa tam naprawde niesamowite akcesoria z Japonii i z UK ktore nie sa dostepne w Polsce.
Ceny sa przystepne wiec warto looknac
Mam nadzieje ze nie dostane za to warna czy bana bo w koncu Polski importer tego nie ma w sprzedazy |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 06-09-2007, 18:17
|
|
|
przemek624 napisał/a: | Mam nadzieje ze nie dostane za to warna czy bana bo w koncu Polski importer tego nie ma w sprzedazy |
no bez przesady
Polityka jest bardzo prosta i wyjaśnie ją jednym zdaniem.
REKLAMA FIRMY PRZEZ FIRMĘ JEST ZABRONIONA, OPINIA ZADOWOLONEGO KLIENTA JEST ZAWSZE MILE WIDZIANA.
Od powyższego jest jeden wyjątek - były przypadki gdy firmy się same w ten sposób reklamowały. Nieodłączną ceną za coś takiego jest faktycznie ban. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
piotrek25 [Usunięty]
|
Wysłany: 05-10-2007, 17:53 orurowanie
|
|
|
A jak wam się podoba to orurowanie???
Ta rurka nie wystaje po za obrys samochodu a to oznacza że nie jest potrzebny certyfikat:)
 |
|
|
|
 |
Ali-En [Usunięty]
|
Wysłany: 05-10-2007, 18:13
|
|
|
Kompletnie mi sie nie podobaja jakiekolwiek rury w SUVach. Przeciez to sa osobowe samochody. Tak jakby do colta zalozyc rurki. Ale o gustach sie nie rozmawia |
|
|
|
 |
|