Zamknięty przez: Firebee 26-08-2007, 19:24 |
Wpłaty za noclegi ZLOT STRYKÓW - CZYTAJ TO! - INFO Z 22.08!! |
Autor |
Wiadomość |
polsaler
moderator mitsumaniak tropiciel faszystów

Auto: Subaru Impreza MY05
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-08-2007, 22:52
|
|
|
APEL DO WSZYSTKICH KTÓRZY JADĄ NA ZLOT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
NIECH KAŻDY WEŹMIE KARNISTER Z PB 95 KONIECZNIE - A JA JUŻ WIEM JAK Z TYCH KARNISTRÓW SKORZYSTAĆ . A WTEDY MEDIA SAME SIĘ ZAINTERESUJĄ |
_________________ LUBLIN RULEZ !!!!
GG - 10191984
KOHAM WAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
L.U.K.S. SQUAD
 |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 23-08-2007, 22:59
|
|
|
Hubeeert napisał/a: | Poprosze o informacje ktora jakos mi uciekla - adresy osrodka w Strykowie i miejsca Zlotu w Lodzi. |
to chyba tu: http://www.cesarka.pl/index.php?strona=dojazd jak juz tutaj dotrzesz pewnie ktos bedzie wiedzial gdzie bedzie zlot w lodzi
ja tam w gps'e wklepalem centrum miasta - cesarka i sruuu |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
|
Wysłany: 23-08-2007, 23:03
|
|
|
przesadzacie z ta dostępnością kibli!!!
jeżeli domki są bez prysznica czy wc, to niedaleko muszą być dostępne dla wszystkich sanitariaty, chyba że się w *cenzurach* poprzewracało i zapomniało jak to jest w tego typu ośrodkach - spanie osobno a reszta wspólna!!!
Ja jako jeden z pierwszych świadomie wziąłem domek bez "wygód" choć jadę z dwójką małych dzieci!!!
I nie *cenzurujcie* mi tu Krzyżaku czy inny że nie będziecie, bo z ogniska do ogólnodostępnej czy własnej toalety będziecie mieli taka samą drogę!!!! |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
Ostatnio zmieniony przez tomusn 24-08-2007, 11:44, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
|
Wysłany: 23-08-2007, 23:16
|
|
|
a ja bym prosil o info czy istnieje mozliwosc umycia auta w lodzi , jezeli tak to gdzie, pytam bo nie bede myl cari, poniewaz jest to nie oplacalne, bo przez 500 km i tak cala oblezie muchami itp, a tak to w lodzi bym umyl cari ( najlepiej myjna reczna gdzie dobrze myja lub bezdotykowa ) |
|
|
|
 |
yaro1976
Mitsumaniak Bądź człowiekiem!

Auto: EA5W 2,5`99 SE Tiptronic + LPG
|
Wysłany: 24-08-2007, 10:02
|
|
|
Rafal_Szczecin napisał/a: | a ja bym prosil o info czy istnieje mozliwosc umycia auta w lodzi , jezeli tak to gdzie, pytam bo nie bede myl cari, poniewaz jest to nie oplacalne, bo przez 500 km i tak cala oblezie muchami itp, a tak to w lodzi bym umyl cari ( najlepiej myjna reczna gdzie dobrze myja lub bezdotykowa ) |
ok 2 km od trasy przejazdu, pod marketem Leclerc, ulic Inflancka, myjnia bezdotykowa, prawie przy wylocie z miasta na Stryków.
To mi teraz przychodzi na myśl, pewnie na miejscu też się coś znajdzie. |
_________________ Primo: "Traktuj innych tak jak sam chciał byś być przez nich traktowanym!" |
|
|
|
 |
piotras
Forumowicz

Auto: Nissan Pathfinder LE 2,5 dCi
|
Wysłany: 24-08-2007, 12:21
|
|
|
Ponieważ z braku miejsc w pokojach 2 osobowych udało mi się załapać na pokój 3 osobowy - więc bede mieszkał w tym hotelu - mam pytanie jak wygląda tam sprawa z psem bo nie wiem czy mam brać swojego psiaka a nie za bardzo mam go z kim zostawić. Nie chciał bym żeby się okazało na miejscu że z psem nie można i bede musiał spać z nim w samochodzie (strasznie się rozpycha ) |
_________________ Colt CJ0 1.6 GLX '97
Maciek Wisławski Edition
sprzedany 16.06.2008
Nissan Pathfinder 2,5 dCi po lekkim sofcie 210,8 KM - 467,4 Nm
 |
|
|
|
 |
cns80
Mitsumaniak Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
|
Wysłany: 24-08-2007, 13:41
|
|
|
polsaler napisał/a: | APEL DO WSZYSTKICH KTÓRZY JADĄ NA ZLOT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
NIECH KAŻDY WEŹMIE KARNISTER Z PB 95 KONIECZNIE - A JA JUŻ WIEM JAK Z TYCH KARNISTRÓW SKORZYSTAĆ . A WTEDY MEDIA SAME SIĘ ZAINTERESUJĄ |
Myślę że można zrobić tak:
1. Przyjechać
2. Zająć ośrodek,
3 Nie płacić aż do ostatniego dnia.
Bo na zapłatę trzeba zasłużyć, a żeby wywalić siłą 300 osób z ośrodka to by musieli wezwać Policję z całego województwa
Pani musi zapewnić warunki wszystkim Mitsumaniakom, albo oprócz zapłaconej zaliczki nie zobaczy ani grosza.
Z umów (nawet ustnych) trzeba się wywiązywać pod groźbą odpowiedzialności karnej. |
|
 |
Smoczka [Usunięty]
|
Wysłany: 24-08-2007, 15:48 Jadę!!!!
|
|
|
JADĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Za jakieś 2 godziny start.
Zapożyczyłam się i jadę!!!!
Najwyżej będziemy spali w samochodzie (z Młodym)
Do zobaczyska!!! |
|
|
|
 |
Kampi
Forumowicz ADMIN COLTMANII

Auto: CJ4A, C51A + MSS 1.3 [ojca]
|
Wysłany: 24-08-2007, 16:13
|
|
|
cns80 napisał/a: | Myślę że można zrobić tak:
1. Przyjechać
2. Zająć ośrodek,
3 Nie płacić aż do ostatniego dnia. |
Dobra myśl. Nie mają szans z Mitumaniakami
Zablokujemy im cały parking... |
_________________ Masz Colta/Protona/Mirage? to zarejestruj się także na forum:
COLTMANIA.PL |
|
|
|
 |
Czarcik [Usunięty]
|
Wysłany: 24-08-2007, 18:10
|
|
|
duza szansa, ze ja jestem tylko z dziewczyna w domku 4 osobowym, bo PC chyba sie nie zjawi, wiec moge kogos do siebie przytulic na miejscu. domek 4 os bez kanalizacji |
|
|
|
 |
|