|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: ROMEL 28-08-2007, 09:39 |
Wakacje w Łebie |
Autor |
Wiadomość |
Kuczan [Usunięty]
|
Wysłany: 27-08-2007, 23:22 Wakacje w Łebie
|
|
|
Na początku tego posta chce pozdrowić koleszke z czarnego colta z którym śmigaliśmy przez Gdańsk w sobotę 18.08 szkoda że nie mam CB byśmy napewno dłużej pogadali.
A czy ktoś pamięta dyskusje na temat tego colta ??
Teraz jest już w Polsce oczywiście i jeżdzi po Łebie, szczerze powiem że dużo ładniej wygląda na żywo niż na zdjęciach.Właściciela również pozdrawiam - niestety nie mieliśmy okazji porozmawiać.Również pozdrawiam właściciela tego colciaka który stał zaparkowany koło kanału portowego w Łebie ( również ładny colciak )
I zapomniałem jeszcze o żółtym colciaku którego również nie ominął mój aparat - również pozdrawiam!!
Spotkałem bardzo fajne autko na ulicach Łeby - sami zobaczcie ( ciekawe dlaczego nie chciał się ścigać ?! )
 |
|
|
|
 |
blaster 14 [Usunięty]
|
Wysłany: 18-10-2007, 20:56
|
|
|
witam szkoda ze nie było cie koniec lipca poczatek sierpnia tez tam bylem i gdzies widzialem tego niebieskiego kolcika ale nie wiem gdzie w gdansku mieszkasz
[ Dodano: 18-10-2007, 20:59 ]
sorki dopiero nowy jestem na tym forum juz znalazlem z kad jestes ps ale gdzies widzialem tego coolcika niebieskiego ale nie pamietam gdzie |
|
|
|
 |
|
|