Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Nietypowa prosba :-) Ocena MSS... juz nie tylko w Krakowie
Autor Wiadomość
slo_mo
[Usunięty]

Wysłany: 29-08-2007, 15:20   

Wszystko to prawda - sam kupiłem auto sprowadzone z FR w PL w komisie :P

Na pewno przy kupnie auta należy uzbroić się w DUŻĄ cierpliwość i szukać, szukać, szukać.....

[ Dodano: 29-08-2007, 15:21 ]
Wszystko to prawda - sam kupiłem auto sprowadzone z FR w PL w komisie :P

Na pewno przy kupnie auta należy uzbroić się w DUŻĄ cierpliwość i szukać, szukać, szukać - CA0 szukałem 6 miesięcy, MSR miesiąc (co się potem zemściło i musiałem sprzedać wraka), obecnego MSS 4 miesiące.

boku
[Usunięty]

Wysłany: 29-08-2007, 15:31   Re: Nietypowa prosba :-) Ocena MSS... juz nie tylko w Krakow

deni napisał/a:
Planuje zakup MSS 1,9 DID. Niestety, jak sie okazalo, szukanie i wybieranie samochodu to ciezka, zmudna i czasochlonna praca ;-)
Dzisiaj juz prawie znalazlam swoj wymarzony samochod, widzialam go na zywo, siedzialam w nim, posluchalam troche, ale nie jezdzilam. Gdyby nie maz to pewnie wyjechalabym nim juz z komisu ;-) W kazdym razie "na chlodno" dopadly mnie watpliwosci, bo samochod byl stukniety, podobno lekko, bo chlodnice ma oryginalna, ale np. listwa zakrywajaca laczenie przedniej szyby z przednim slupkiem dziwnie "lata", jakby szyba byla wymieniana... Odjezdzajac zobaczylam, ze "mojego" MSS dopadla rodzinka i pewnie go kupili, bo zniknal z oferty autokomisu :(
W kazdym razie znalazlam podobne autko, dokladnie wyglada tak: http://auto-krakow.otomot...how&id=C3079720
i tu pojawia sie moja prosba... moze ktos z forumowiczow mieszka w Krakowie, codziennie przejezdza kolo tego komisu albo mieszka gdzies w poblizu i moglby podejsc i popytac co nie co o to cudo? Jesli przejdzie wstepna weryfikacje przez Mitsumaniaka to juz sama pojade je kupic :-)
Ewentualnie jesli potraficie powiedziec o nim cos wiecej ze zdjec, to tez bede wdzieczna za kazda opinie.

Pozdrawiam
Dominika

Witam,
ja kupiłem dzisiaj MSS DID 2004 rok bezwypadkowy w Berlinie.7000 Euro 81000km.Lepiej poszukaj u zachodnich sąsiadów.

Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu