|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Ogólnopolski zlot 2008/2009* w Bydgoszczy? |
Autor |
Wiadomość |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-09-2007, 21:33
|
|
|
No przecież o to właśnie mi chodziło |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 05-09-2007, 11:10
|
|
|
A może warto pomyśłeć nad nowymi miejscówkami na zlot? Czemu nie zorganizować zlotu nad morzem, albo gdzieś w górach?
Autostrady będą więc odległości ptrzestaną być problemem |
|
|
|
 |
Efa!
Mitsumaniak queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
|
Wysłany: 13-09-2007, 20:33
|
|
|
We wspomnianych Pieckach jest tylko 130 miejsc noclegowych. Najbliższe miejsce to chyba nad Zalewem Koronowskim (np. ośrodek Julia w Samociążku ma sporo miejsc w domkach i w hotelu, do tego camping), ale nie wiem, czy to nie za daleko od Bydgoszczy- 20-25km. |
_________________ Oto jak sobie zaśpiewałam do kawałka Leszka Falińskiego z Dżemu:
https://youtu.be/Jl4lvnKijX8
A tu Hymn Mitsumaniaków: http://www.akbi.pl/image/mitsu_hymn.mp3
Mój zespół SUBRA: www.fb.com/subraleo |
|
|
|
 |
e-gen
moderator

Auto: Clio II ph2 1.4 16v (k4j c710)
|
Wysłany: 19-09-2007, 19:49
|
|
|
...a na Piecki jest 15 km spod Łuczniczki, czyli różnica raptem ~ 7 km, więc jeżeli ośrodek nad jeziorem Jezuickim byłby niewystarczający to rzeczywiście kroki trzeba skierować w stronę "zalewy" . |
_________________ Dysponuję skanerem OBDII oraz manomentrem do sprawdzania kompresji - zainteresowanych podpięciem proszę o kontakt na priva |
|
|
|
 |
|
|