Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
MitsuManiaCZKI
Autor Wiadomość
saphire 
Mitsumaniak
daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 10-09-2007, 21:31   

Zróbcie ankietę typu Za/Przeciw z komentarzem że jak zagłosuje facet to zostanie wynagrodzony redbarem i niech dziewczyny sobie zagłosują i zdecydują czy chcą takie ,,babskie'' podforum czy nie :)

dm17
[Usunięty]

Wysłany: 10-09-2007, 21:37   

ale niech sobie mają - dla mnie mogą sobie założyć temat na FRK lub OT i pisać o czym chcą.....tak jak MY WSZYSCY- np. kącik rubieżny.... nikt go nie chowa, po prostu pisze kto chce i już.........

a zastanowiło mnie to:
czarna napisał/a:
Otóż mam poczucie, że kobietki na Naszym forum są pomijane...... :axe:

bo myśle ze odpowiedzią jest to:
czarna napisał/a:
A może jestem przewrażliwiona??? :doubt:

Nie jestem na tym forum tak długo jak niektórzy ale jest pare kobiet i nigdy żadna nie pisała że sie czyje pomijana lub niezauważana - wręcz przeciwnie, zawsze wszyscy miło traktują kobiety i chętnie pomagają..........

Pisać może sobie każdy co chce.................(oczywiście pod nadzorem Wielkiego Brata :D )

To tyle w tym temacie............

Cezar 
Mitsumaniak
Veni, Vidi, Vici

Auto: Mondeo x2
Wysłany: 11-09-2007, 01:31   

czarna, przewrazliwiona nie jest, ale widze, ze niektorym do tego stanu jest blisko :P

:lol:

Zawsze mozna sprobowac, jak nie wyjdzie to OT (prawie?) wszystko wchlonie :wink:
Daewoo Matiz '00 22.07.2013 - 11.11.2016
Ford Focus '99 13.10.2015 - 05.06.2019
Ford Mondeo Panther Black Titanium X 17.05.2019 - ...
Polski Fiat 125p '80 1.5 12.1980 - ...

______________EA5A & EA2A

ruslana81 
Mitsumaniak
żona swego męża

Auto: Corleone&RalliKrówka
Wysłany: 11-09-2007, 09:43   

czarna, jeśli rzeczywiście nie będzie to tematyka dla gospodyń domowych, chętnie przyłączę się do babskiej dyskusji :D
Sama widzę, że niezbyt często piszesz na forum, ale dobrze, ze wreszcie się odezwałaś!
Z niecierpliwością i ciekawością czekam na jakiś temat dla kobiet (a może zmówmy się na PW i zróbmy niespodziankę Panom Mitsumaniakom?) Absolutnie jestem przeciwna zamykaniu dostępu płci brzydkiej do naszych rozmów, w końcu nam w typerze nikt nie broni brać udziału...;)
I tak jak pisał dm17, czekamy na wypowiedź jakiejś kobiety na FRK w temacie aborcji. :wink: Jeśli znajdziesz czas na przeczytanie wątku i wypowiedzenie się, będzie super...

dm17
[Usunięty]

Wysłany: 11-09-2007, 12:25   

Ruslana pewnie wiesz że proponowałem aby żony/dziewczyny tych co sie wypowiadali o aborcji mogły sie wypowiedzieć ale chyba chłopaki sie przestraszyli bo nikt nie dopuścił kobity............ :D

akbi 
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Wysłany: 11-09-2007, 12:36   

dm17 napisał/a:
Ruslana pewnie wiesz że proponowałem aby żony/dziewczyny tych co sie wypowiadali o aborcji mogły sie wypowiedzieć ale chyba chłopaki sie przestraszyli bo nikt nie dopuścił kobity............ :D

Napiszę Ci tylko, że moja Asia ma identyczne zdanie co ja na temat aborcji .... wiem wiem ... ja jestem w innej sytuacji :D :badgrin: :P

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V

ruslana81 
Mitsumaniak
żona swego męża

Wysłany: 11-09-2007, 13:04   

akbi napisał/a:
moja Asia ma identyczne zdanie co ja na temat aborcji

akbi napisał/a:
ja jestem w innej sytuacji

:wink: po 1. - to raczej normalne, że w związkach ma się na tak kontrowersyjne tematy takie samo zdanie :) nic zaskakującego... mój Grześ ma takie samo zdanie jak ja :)

po 2. - tak, jesteś w innej sytuacji (Twoja żona jest w ciąży, co wg. Ciebie rozumiem zmienia punkt widzenia), natomiast ja nie wiem co to ma do rzeczy. Nie spodziewam się aktualnie potomstwa, chociaż wcale nie wykluczam posiadania takowego. A mimo to moje zdanie nt. aborcji znasz ;)
Akbi, zaraz nas opier-papierniczą za OT ;)
Może tak przesunąć te kilka postów do odpowiedniego działu?

gigant87 
Mitsumaniak

Auto: BMW 3GT
Wysłany: 11-09-2007, 14:57   

akbi napisał/a:
..a ja uważam, że Mitsumaniaki to już nie tylko Forum Motoryzacyjne, ale w większości zgrana i szanująca się - Społeczność.

Poza typowymi tematami motoryzacyjnymi zauważcie, że dość mocno mamy rozwinięty temat sportowy - Typer ... a i tematy polityczne też "obrabiamy" na bieżąco.

popieram wypowiedź akbi'ego, zresztą... co nam szkodzi? Panie się poczują może bardziej docenione i być może niektóre zaczną się bardziej identyfikować z forum/klubem ;)

założenie takiego kącika dla Pań nie ma chyba złych stron? a jeśli ktoś ma się czuć lepiej to czemu nie :)

Obecnie: F34

Jackie 
Mitsumaniak
Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Wysłany: 11-09-2007, 16:35   

No cóż, forum jest dla wszystkich a to w sposób oczywisty obejmuje także ( a może szczególnie) kobiety. Cieszę się, że jest jakaś oddolna aktywacja płci pięknej i tym samym nie widzę przeszkód żeby damski kącik powstał. Ba, z ciekawością będę go śledził (się nie gniewajcie ale ja nadal wielu rzeczy nie kaman ;) ) Także jeżeli opinie będą pozytywne będę wnioskował o utworzenie takiego działu ;)
Pozdrawiam

Bastek
[Usunięty]

Wysłany: 11-09-2007, 16:44   

i przestaną oglądać seriale a my będziemy mogli oglądać mecze :axe:

Moominek 
Mitsumaniak

Auto: Outlander II 2.0 benz. Intense
Wysłany: 11-09-2007, 16:48   

Jackie napisał/a:
...oddolna aktywacja płci pięknej...

świntuch :!: :D

Jackie napisał/a:
...i tym samym nie widzę przeszkód żeby damski kącik powstał....

...Także jeżeli opinie będą pozytywne będę wnioskował o utworzenie takiego działu ;)

Nie mam zbytnio zdania w tym temacie ale nie bardzo rozumiem zdania czemu kącik taki miałby nie powstać? Skoro i tak dział OT jest na topie obleganych tematów, a server wydoli i nie wrzeszczy HALT to chyba nic nie stoi na przeszkodzie? Kandydat... o przepraszam, kandydatka :D na moderatora już jest :) Userki też już w poczekalni więc? :)

A i jeszcze jeden pozytyw takiego działu. W czasie przygotowań do zlotu panie będą miały miejsce na ustalenie menu ;)
CX3A(black) - też ukatrupili...
OTII - 250 tys. km z nami i teraz służy dobrym ludziom
OTIII - zryty przez poprzednika ale happy z nami 😉

ruslana81 
Mitsumaniak
żona swego męża

Wysłany: 11-09-2007, 17:37   

Moominek napisał/a:
będą miały miejsce na ustalenie menu

typowy, stereotypowy przykład...kobieta=gary ech... :roll:
...a ja np. ostatnio czyściłam przepustnicę, myłam silnik, odkręcałam zderzak (leżąc pod samochodem :D - wreszcie dostałam pozwolenie!) i dopingowałam dwóch mitsumaniaków, którzy zdejmowali panewki :) To o wiele fajniejsze niż gotowanie...Kobiety też mogą robić takie rzeczy, a nie tylko o ciuchach, garach i kosmetykach (powtarzam się, wiem).
I pozostanę przy tym, że Mitsumaniaki to JEDNAK forum motoryzacyjne, a to że stanowimy SPOŁECZNOŚĆ to zupełnie inna bajka. :biggrin:

ps. ja np. mam jeszcze pióro kulkowe Mitsubishi, kupione jak najbardziej świadomie :P

Moominek 
Mitsumaniak

Auto: Outlander II 2.0 benz. Intense
Wysłany: 11-09-2007, 18:13   

ruslana81 napisał/a:
typowy, stereotypowy przykład...kobieta=gary ech... :?

doooobra, to może był n ie najtrafniejszy przykład :) poza tym menu ≠ gary :)

ruslana81 napisał/a:
...a ja np. ostatnio czyściłam przepustnicę, myłam silnik, odkręcałam zderzak...

ja odgrzewałem zupę i nie spaliłem ;)

ruslana81 napisał/a:
I pozostanę przy tym, że Mitsumaniaki to JEDNAK forum motoryzacyjne, a to że stanowimy SPOŁECZNOŚĆ to zupełnie inna bajka.

I dlatego osobiście nie widzę przeciwskazań by kobiecy OT powstał, jeśli tylko serwer na to pozwala. W OT skupiają się kółka zainteresowań, praca w podgrupach i bez grup, a na właściwych wszyscy gadamy o czterech kółkach z trzema diamentami (i nie tylko)...
CX3A(black) - też ukatrupili...
OTII - 250 tys. km z nami i teraz służy dobrym ludziom
OTIII - zryty przez poprzednika ale happy z nami 😉

czarna 
moderator

Auto: Mazda 323f '99 DITD
Wysłany: 11-09-2007, 22:04   

No tak tylko żeby takowe forum powstało musi być zainteresowanie ze strony kobiet, bo dwie to za mało :P zdecydowanie :wink:

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 11-09-2007, 22:45   

Będzie (za 5 minut forum) pojawi się zainteresowanie :D

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Odpowiedz do tematu