|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
butle LPG |
Autor |
Wiadomość |
gabec [Usunięty]
|
Wysłany: 10-07-2007, 00:05
|
|
|
chojny napisał/a: | witam. ja mam 50 litra zbiornik w zapasie ,wchodzi okolo 44 litra gazu.ale musialem dociac plyte zeby wyrownac podloge poniewasz ta butla jest troche wiekszaokolo 1.5-2 cm.
instalacja jest Tomasetto-alaska i jest o.k.Zero problemu i spalanie okolo 9.5-10 na sto |
jak przyciołeś tą płytę? masz może jakieś zdjęcia? |
|
|
|
 |
mlun
Mitsumaniak Fanatic of GDI

Auto: Carisma 98 GDI LS
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 30 razy Dołączył: 01 Sie 2006 Posty: 2834 Skąd: Otwock
|
|
|
|
 |
chojny [Usunięty]
|
Wysłany: 10-07-2007, 20:55
|
|
|
witam
plyta jest naopkolo butlii przycieta w polowie zeby latwiej bylo ja wyciagac i wkladac.
pod plyte podkleilem pianke zeby plyta nie stukala o podloge w bagazniku.
Zdjecia moge wam wyslac na emaila muj to chojny1976@wp.pl. pozdro
[ Dodano: 10-07-2007, 20:56 ]
albo przez gg
[ Dodano: 10-07-2007, 21:00 ]
ostatnio bylem w polsce na urlopie z zona i 2 dzieci i zapas wrzucilem do bagaznika i nie mialem problemow z zapakowaniem sie , a zapas wrzucam tylko jak gdzies dalej jade. |
|
|
|
 |
chrystian87 [Usunięty]
|
Wysłany: 01-08-2007, 16:09
|
|
|
witam, jak isałem zamierzam instalować gaz i dzwonie po roznych firmach. Czesto sie mnie pytają jaki kolektor ma carisma plastikowy czy metalowy?? ja niestety nie wiem;/ jeśli ktoś wie to niech odpisze. dzieki;) |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 01-08-2007, 16:44
|
|
|
a co za roznica jesli sie montuje sekwencje, innej instalacji przy obecnych cenach nie ma sensu montowac,
ma metalowy |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
luk214 [Usunięty]
|
Wysłany: 13-09-2007, 12:51
|
|
|
Matejko napisał/a: | a co za roznica jesli sie montuje sekwencje, innej instalacji przy obecnych cenach nie ma sensu montowac,
ma metalowy |
zdecydowanie najlepiej zrobic sekwencje - ja mam w cari '99 po lifcie - 1.6 16v - i praktycznie nie odczuwam spadku mocy- w butle wchodzi 36 litrów gazu - i robie na tym ok 380 km...
Znajomy zamontował "zwykły" gaz - przyoszczędził 500 zł - a teraz narzeka na dynamike...
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|