Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Szukam dobrego lakiernika dla swojego misia 1G
Autor Wiadomość
Sz@kal 
Forumowicz
Młody Mitsumaniak ;)

Auto: Mitsubishi Eclipse 1G GS
Wysłany: 13-09-2007, 18:22   Szukam dobrego lakiernika dla swojego misia 1G

Jak w temacie. Auto niebawem u mnie będzie i wiem już ,że jest całe do malowania. W związku z tym szukam naprawdę porządnego lakiernika (oczywiście żeby cena za lakierowanie była znośna) coby mi Misia zrobił bo nie ukrywam ,że zabawi on u mnie naprawdę ładnych parę lat i w gre wchodzi także rozebranie całego auta i konserwacja/malowanie w każdym zakamarku. Oczywiście żeby auto też było później złożone porządnie chyba ,że sam to bedę robił. Tak więc liczę na wasze kontakty :D

PS.Szukam oczywiście fachowca w Łodzi i okolicach ;)

sapa1000
[Usunięty]

Wysłany: 13-09-2007, 21:27   

Cześć
Mam kogos kto tym sie zajmuje, napewno robote by przyjął, warunki nie są jak w serwisie ale efekty pracy są zawsze bardzo zadowalające ale jak bywa w takich sprawach auto trzeba najpierw zobaczyć a później dopiero dyskutować o cenie, nie da sie tego powiedzieć w ciemno.
Pozdrawiam

Sz@kal 
Forumowicz
Młody Mitsumaniak ;)

Wysłany: 13-09-2007, 22:20   

hmm jak mozesz to podaj adres na pw albo tutaj. Jeżeli gość jest naprawdę godny polecenia i nie robi fuszerki (lubie mieć auto w stanie cacy ;) ) to z chęcią bym tak w październiku podjechał i się wstępnie rozmówił co i jak. Generalnie lakier jaki bym chciał położyć to jakiś czarny brokat/perła lub baaardzo ciemna wiśnia (perła) i grafitowy dach. ale to tak nawiasem ;)

sapa1000
[Usunięty]

Wysłany: 14-09-2007, 09:23   

Gościu robi to na czarno nie chce zrobić mu (anty)reklamy jeśli będziesz zdecydowany i będziesz miał juz swojego miśka odezwij się umówimy się myślę że nie będzie z tym problemu.

Sz@kal 
Forumowicz
Młody Mitsumaniak ;)

Wysłany: 14-09-2007, 10:12   

Ok ;)

Odpowiedz do tematu