Szukam dobrego lakiernika dla swojego misia 1G |
Autor |
Wiadomość |
Sz@kal
Forumowicz Młody Mitsumaniak ;)

Auto: Mitsubishi Eclipse 1G GS
|
Wysłany: 13-09-2007, 18:22 Szukam dobrego lakiernika dla swojego misia 1G
|
|
|
Jak w temacie. Auto niebawem u mnie będzie i wiem już ,że jest całe do malowania. W związku z tym szukam naprawdę porządnego lakiernika (oczywiście żeby cena za lakierowanie była znośna) coby mi Misia zrobił bo nie ukrywam ,że zabawi on u mnie naprawdę ładnych parę lat i w gre wchodzi także rozebranie całego auta i konserwacja/malowanie w każdym zakamarku. Oczywiście żeby auto też było później złożone porządnie chyba ,że sam to bedę robił. Tak więc liczę na wasze kontakty
PS.Szukam oczywiście fachowca w Łodzi i okolicach |
|
|
|
 |
sapa1000 [Usunięty]
|
Wysłany: 13-09-2007, 21:27
|
|
|
Cześć
Mam kogos kto tym sie zajmuje, napewno robote by przyjął, warunki nie są jak w serwisie ale efekty pracy są zawsze bardzo zadowalające ale jak bywa w takich sprawach auto trzeba najpierw zobaczyć a później dopiero dyskutować o cenie, nie da sie tego powiedzieć w ciemno.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Sz@kal

|
Wysłany: 13-09-2007, 22:20
|
|
|
hmm jak mozesz to podaj adres na pw albo tutaj. Jeżeli gość jest naprawdę godny polecenia i nie robi fuszerki (lubie mieć auto w stanie cacy ) to z chęcią bym tak w październiku podjechał i się wstępnie rozmówił co i jak. Generalnie lakier jaki bym chciał położyć to jakiś czarny brokat/perła lub baaardzo ciemna wiśnia (perła) i grafitowy dach. ale to tak nawiasem |
|
|
|
 |
sapa1000 [Usunięty]
|
Wysłany: 14-09-2007, 09:23
|
|
|
Gościu robi to na czarno nie chce zrobić mu (anty)reklamy jeśli będziesz zdecydowany i będziesz miał juz swojego miśka odezwij się umówimy się myślę że nie będzie z tym problemu. |
|
|
|
 |
Sz@kal

|
Wysłany: 14-09-2007, 10:12
|
|
|