Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Uwaga! Pomoc dla Kamilka, zapaleńca - mitsumaniaka
Autor Wiadomość
konrad1704 
Mitsumaniak

Auto: Colt`95 CA0 1.6 16 V benzyna
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 21-03-2007, 23:02   

zaden problem, nie mozna i tak ich wymienic w realu na produkty:)

remkowsky
[Usunięty]

Wysłany: 21-03-2007, 23:04   

wisnia2204 napisał/a:
sorki nawet nie mam pojecia jak sie daje punkty :cry:

do dawania punktow ma prawo ten kto zakladal temat, wtedy przy postach kolejnych ludków pojawia sie ikonka "pomogl" no i wybierasz sobie kogos kto zasluzyl.... :wink:

wisnia2204
[Usunięty]

Wysłany: 22-03-2007, 14:57   

oj musze sie tu nauczyc wiele na tym forum ale wielkie dzieki a poza tym nie przepadam za supermarketami :biggrin: za duzo tam zostawiam :P

kamilek 
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.4 A/T '87
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 10-06-2007, 21:43   

Panowie i Panie! MitsuManiaki! (MitsuManiacy?)
Chciałbym serdecznie podziękować osobom, które "zrzuciły" się na reanimację mojego Galanta. Otóż chcę Was poinformować, że pierwsze pieniądze zostały już wydane. Zapłaciłem za prawie całą tylnią część auta (błotniki, pas tylni, podłużnice, podłoga...wszystko) oraz dużą część przodu (pas przedni, wszelkie blachy pod nim, kawałek podłużnic). Za to wszystko zapłaciłem 230zł. Teraz tylko transport muszę załatwić i przywieźć to do siebie (tzn. do Remkowskiego ;) ).
Ale jedno muszę (któryś już raz :) ) przyznać: gdyby nie Wy, nie byłbym w stanie zrobić tego, co zrobiłem do tej pory oraz tego, co dopiero zamierzam zrobić. Dzięki Waszej zbiórce mogę przywrócić Galanta do jak najlepszego stanu. Dzięki Wam jestem w stanie zrobić to, o czym kiedyś mogłem tylko pomarzyć. To wszystko dzięki Wam...
Krzyzak, Xor, JaGrab3, Serek, Josie, Mitutoyo, Xcracing, Tomasz82, Derpin, Michalp, Krzysztof C. - to dzięki Wam spełnią się moje marzenia.
Brak mi słów...
Zakończę jednym, krótkim, ale za to bardzo szczerym i z pochodzącym głębi serca słowem: DZIĘKUJĘ
Nie wiem, jak ja Wam się odwdzięczę...

Galant E33 - koniec przygody

"Galant E15 - teraz już nie robią takich samochodów miał 20lat ale takiego komfortu to już nigdy później nie widziałem" - by Burst

bartek_nkm
[Usunięty]

Wysłany: 17-09-2007, 18:38   

Dopiero przypadkiem znalazłem ten temat...
Ode mnie też poszło.
Do rąk własnych Kamila ;)

Odpowiedz do tematu