Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hubeeert
26-09-2006, 12:19
Tuleje wahacza przedniego Sigma i olej do silnika :)
Autor Wiadomość
old
[Usunięty]

Wysłany: 07-10-2006, 07:40   

jeżeli ktoś wyrazi ochotę to zamówię w niemczech w oryginale(SALON)ostatnio brałem termostat i cena całkiem przyzwoita tylko 15euro a tuleje w granicach 30 eur

pc
[Usunięty]

Wysłany: 20-10-2006, 09:00   

Witaj! Ja bym był zainteresowany kompletem do wachaczy przednich.
Możesz się zorientowac ile kosztują w salonie w rajchu?

przyczlapus
[Usunięty]

Wysłany: 20-10-2006, 09:25   

a często tam jeździsz??narazie z kasą krucho ale z chęcią za jakiś czas bym takie nabył... i termostat też ale to za jkiś miesiąc może dwa :|

syski
[Usunięty]

Wysłany: 24-04-2007, 20:19   

Witam Podaję wymiary tulei przedniej wahacza do Sigmy 3.0V24 1992r może komuś się przyda bo nie mogłem dostać gdyż nie ma oryginałów tak podaje przynajmniej Japaneze z Łodzi i Krakowa natomiast w Krakowie mogą dobrać wg wymiarów koszt około 20zł szt

średnica zewnętrzna 34mm
długość tulei 55mm
średnica otworu tulei wewnątrz 12mm

Pozdrawiam :wink:

Czarcik
[Usunięty]

Wysłany: 14-05-2007, 22:06   

a czy jest jakaś inna konkretna informacja na temat które modele miały te zmiany? np vin zaczynający się od 6MMYR, albo 12 miesiąc produkcji w roku 93, albo wersja wyposażenia lub nadwozia? też mam to do wymiany i jeszcze osłonę od drążka jakiegoś wygląda jak 20cm rury od odkurzacza. :oops:

Herdi
[Usunięty]

Wysłany: 08-08-2007, 23:49   

Chi-Man napisał/a:

Obrazek

A ja potrzebuje z tego rysuneczku Nr ( i nigdzie nie moge kupić, Pan w serwisie zabił mnie ceną przez telefon :( Pomóżcie proszę.

zbyszek05 
Forumowicz
balcer

Auto: mitsubishi sigma 3.0 v6 24 M/T
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 09-09-2007, 11:47   

witam panowie.tak wyszło że robiąc przegląd dojrzałem się że mam wybite tuleje wahacza przedniego.zatem zakupiłbym komplet tych tulei po rozsadnej cenie...doczytałem iż można kupić 2 szt. za 50 zł. napiszę tak w sklepie za szt. cena do mitsu sigmy 95 zł szt.podobno oryginał jakiś i innych nie ma - tyle kosztuje. ja potrzebuje na prawe i lewe koło bo jak wymieniać to dobrze by tam ponownie nie zaglądać.wyjdzie ze 400 stówy i 50zł za dwie końcówki kierownicze zatem potrzebuje ich na wczoraj bo sporo jeżdze .3.0 v6 24 / 6g72 / rok.produkcji 1993 , podajecie że są 2 rodzaje,ja na tym sie nie znam a nie mogę wykręcić i czekać ...bo samochód w ruchu cały czas a wymianka to dzień pracy. zatem proszę o pomoc w dobraniu a nie chcę przepłacać gdy można taniej:cry:pozdrawiam

Chi-Man
[Usunięty]

Wysłany: 17-09-2007, 03:04   

balcer, popatrz dwa posty wyżej i skontaktuj się z syskim. Macie dokładnie te same auta, na tych samych tulejach. Jeśli więc ma być taniej...

pozrawiam.

zbyszek05 
Forumowicz
balcer

Auto: mitsubishi sigma 3.0 v6 24 M/T
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 17-09-2007, 21:08   

witam,syski czy możesz załatwić mi te tuleje na koła przednie?interesuje mnie komplet...więcej jest w e-mail ,który do ciebie wysłałem...pozdrawiam

[ Dodano: 05-10-2007, 10:29 ]
panowie a propo tulei więc to tak... jak podaje japaneze sigma 91/96 ma takie same tuleje .tuleje róznią się tylko w dodge stelt i 3000GT.wg.jego katalogów /innych nie ma/ zamówiłem u niego komplet takich tulei na koła przednie ceny tych jakie zmieścił na rysunku CHI-MEN to 75 zł. -ta mocowana na trzy śruby /poducha/ i 25 zł ta mniejsza wciskana . czekam na paczke od japaneze i wymieniam .natomiast będę mógł odsprzedać tuleje te mocowane na trzy śruby bo zamówiłem je dodatkowo przez internet/dostane je w poniedziałek więc jak ktos potrzebujący to cena zakupu + koszt przesyłki. pozdrawiam

Odpowiedz do tematu