|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: kochajj 06-04-2006, 22:39 |
Zmiana koloru kierunkow |
Autor |
Wiadomość |
bobekm [Usunięty]
|
Wysłany: 12-12-2005, 23:30 Zmiana koloru kierunkow
|
|
|
Zauwazylem ze z przodu kazdy daje sobie jasne kierunki, tzw, przezroczyste. Ja sie troche bawilem dzisiaj i spodobal mi sie inny odcien ktory mozna zrobic folia do szyb w specjalnym zakladzie. Jak wam sie podoba?? bo niektorzy moga twierdzic ze bedzie wygladal jak karawan pogrzebowy. http://www.3xl.in.lublin....y-szatan/img_11 lub http://www.3xl.in.lublin....y-szatan/img_12 co o tym myslicie?? do czarnego bedzie pasowac moim zdaniem |
|
|
|
 |
adams12 [Usunięty]
|
Wysłany: 13-12-2005, 00:12
|
|
|
o ile sie nie myle to mozesz miec potem klopoty na przegladzie - spytaj sie Rafiego |
|
|
|
 |
Fido__ [Usunięty]
|
Wysłany: 13-12-2005, 07:20
|
|
|
Boszzz... Co wy z tą folią? Potem w słoneczny dzień ktoś Ci wjedzie w kuper bo nie zobaczy Twojego kierunkowskazu. Przyjedzie policja i jak myślisz? Czyja będzie wina? Dostaniesz solidny mandat, koszty naprawy pójdą z Twojej polisy (a więc zniżka bye bye) i będziesz rozpaczał jaki to byłeś niemądry. Jeśli już koniecznie masz parcie na optyczny tuning to rób to zgodnie z przepisami. |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 89 razy Dołączył: 15 Kwi 2005 Posty: 9211 Skąd: s kątowni
|
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24321 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 13-12-2005, 08:47
|
|
|
Ja mam białe, bo były tańsze od pomarańczowych, a przy dzwonie jeden się rozpuknął... |
|
|
|
 |
bobekm [Usunięty]
|
Wysłany: 13-12-2005, 18:32
|
|
|
Ja tylko chcialem sie spytac was czy sie podoba bawilem sie programem graficznym tylko:D juz wiem ze sie nie da tego zrobic:D moj misiek i tak jest zajebisty:D |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Pomógł: 89 razy Dołączył: 15 Kwi 2005 Posty: 9211 Skąd: s kątowni
|
Wysłany: 13-12-2005, 20:34
|
|
|
Bebekm wszystko da sie zrobic
a przyciemnic tylnie swiatla czy tez kierunkowskazy to bulka z maslem .
wystarczy polakierowac("wysprejowac" poniewaz robi sie to specjalnym spayem do swiatel ) kierunki czy tez tylnie swiatla i nalozyc potem jeszcze na to bezbarwny lakier(zeby farbka nie schodzila podczas np. mycia samochodu na auto myjni) . |
Ostatnio zmieniony przez Rafal_Szczecin 13-12-2005, 21:16, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 13-12-2005, 21:13
|
|
|
kierunki moga byc i rozowe, wazne aby w momencie swiecenia, swiecily na pomaranczowo. |
|
|
|
 |
bobekm [Usunięty]
|
Wysłany: 13-12-2005, 22:14
|
|
|
Z tego co wiem, to gdyby taka folia ciemna byla to beda swiecic, kolega tak ma w swoim aucie zrobione i swieci odpowiednim swiatlem, jakas norma tam jest ktora spelnia, byl na diagnostyce i nie dawal w lape czy cos, normalnie sprawdzili czy jest odpowiednia przepustowosc swiatla i jest ok. Ale takiej folii nie zaloze. Nie chce zeby wygladal jak karawan. |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 13-12-2005, 23:38
|
|
|
bobekm napisał/a: | Nie chce zeby wygladal jak karawan. |
i tak wyglada |