|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Alpine CDE-9802RB |
Autor |
Wiadomość |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21953 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 30-09-2007, 10:58 Alpine CDE-9802RB
|
|
|
Pytanko do audiofilów czy warto kupić tego Alpine'a ? To jest chyba radio z wyższej półki Alpine'a, więc dlaczego takie tanie?
Zachorowałem na radio tej firmy. |
|
|
|
 |
Gattsu [Usunięty]
|
Wysłany: 01-10-2007, 16:48
|
|
|
Nie jest to jakiś wysoki model, przeciętniak raczej... Po zdjęciach widać, że nawet w niezłym stanie... Ma troche wytarte dwa klawisze: power/source i przewijanie w prawo... Cena : taka sobie-normalna raczej jak na używkę... Ogólnie powiem Ci, że polecam Alpine jako jednostkę sterującą (sam mam...od zawsze...). Bardzo fajno-miłe i ciekawe brzmienie... |
|
|
|
 |
Annihilator [Usunięty]
|
Wysłany: 02-10-2007, 23:47
|
|
|
Moim zdaniem przesadzona cena jak na ten wynalazek, co do firmy nie wypowiem się ale porównując radyjka samochodowe to najlepiej brzmi (jak na moje czułe ucho) zawsze Clarion, niestety drogie takie cudo.... |
|
|
|
 |
Gattsu [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21953 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 03-10-2007, 23:04
|
|
|
Tanie, ale w ogóle mi się nie podobają. |
|
|
|
 |
Gattsu [Usunięty]
|
Wysłany: 03-10-2007, 23:28
|
|
|
Są to starsze modele, ale zdecydowanie lepsze brzmieniowo np. od tego , który Ty zaproponowałeś... Wygląd - kwestia gustu... |
|
|
|
 |
|
|