Konkurs fotograficzny "JESIEŃ, JA I MITSUBISHI"! |
Autor |
Wiadomość |
Tomash [Usunięty]
|
Wysłany: 08-10-2007, 15:02 Konkurs fotograficzny "JESIEŃ, JA I MITSUBISHI"!
|
|
|
Szanowni Klubowicze,
Zapraszamy do wzięcia czynnego udziału w organizowanym przez nas konkursie fotograficznym. Czekamy z niecierpliwością na wasze prace. Atrakcyjne nagrody czekają na Was!
Więcej o konkursie pod poniższym linkiem:
JESIENNY KONKURS FOTOGRAFICZNY MITSUBISHI
pozdrawiamy serdecznie i czekamy na wasze prace
Serdecznie Zapraszają
Moderatorzy i Administratorzy Forum
Mitsubishi Klub Polska
www.mitsubishiklub.pl |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-10-2007, 18:26
|
|
|
Eeee... lipa - trzeba się logować do forum - anonimowo poczytać się nie da... |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
Tomash [Usunięty]
|
Wysłany: 08-10-2007, 20:39
|
|
|
saphire napisał/a: | Eeee... lipa - trzeba się logować do forum - anonimowo poczytać się nie da... |
Lipa to raczej w sadzie a tu przecież nikt Cię na siłę nie zmusza do uczestnictwa no chyba, że nie masz czego pokazać |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 08-10-2007, 20:46
|
|
|
No lipa bo: Tomash napisał/a: | Więcej o konkursie pod poniższym linkiem:
JESIENNY KONKURS FOTOGRAFICZNY MITSUBISHI | A pod poniższym linkiem nie ma nic o konkursie, tylko logowanie. Bez sensu. Chciałbym się wpierw dowiedzieć czegokolwiek a potem zdecydować czy chcę brać w tym udział, czy nie. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
|
Wysłany: 08-10-2007, 21:03
|
|
|
Tomash napisał/a: | saphire napisał/a: | Eeee... lipa - trzeba się logować do forum - anonimowo poczytać się nie da... |
Lipa to raczej w sadzie a tu przecież nikt Cię na siłę nie zmusza do uczestnictwa no chyba, że nie masz czego pokazać |
Wole najpierw dowiedzieć się w czym rzecz niż od razu gdziekolwiek się rejestrować. Skoro dajesz linka do konkursu to daj do jego zasad jawnie dostępnych a nie dopiero po logowaniu. To niby mam to traktować jako chęć ściągnięcia na forum kolejnych użytkowników pod pozorem konkursu? Taki ,,lep na muchy'' ? Jak już tu piszesz o konkursie to albo daj linka do jego publicznie dostępnego regulaminu i opisu albo skoro tam jest potrzebna rejestracja i logowanie to wklej te zasady tutaj.
Pff.... lipa² |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
maxwell61
Mitsumaniak (****><****)

Auto: VW Touran 1.6 03'
|
Wysłany: 08-10-2007, 21:33
|
|
|
lipa w sadzie????? |
_________________ CARISMA 1.6 16V - sold
VW Touran 1.6 FSi
www.garagestories.pl
 |
|
|
|
 |
HouseM
Mitsumaniak Noob stalker :-X

Auto: DSM 1G GS + MSS 1.3
|
Wysłany: 08-10-2007, 21:35
|
|
|
niby mam tam profil ale myślalem że tam już nikt nie zagląda .... co to jakaś ostatnia próba ratowania tamtego forum ??
Dla tych co sie im nie chce rejestrować cytuje :
Zapraszamy do wzięcia czynnego udziału w organizowanym przez nas konkursie fotograficznym. Czekamy z niecierpliwością na wasze prace. Atrakcyjne nagrody czekają na Was Exclamation
O konkursie:
Konkurs fotograficzny pt.: "JESIEŃ, JA I MITSUBISHI"
Mitsubishi Klub Polska serdecznie zaprasza wszystkich klubowiczów do
wzięcia udziału w konkursie fotograficznym pt. "JESIEŃ, JA I
MITSUBISHI".
Konkurs ma służyć promocji naszego klubu jak, odkryciu twórczości i
pomysłowości klubowiczów. Prace konkursowe zostaną wykorzystane w
najnowszej budowanej właśnie stronie internetowej naszego klubu. Do
kreacji tapet, wygaszacza ekranu i innych elementów graficznych.
Fotografie powinny ukazywać jak jesień i nastrój jesienny wpływa na
was i na wasze samochody, liczy się pomysł i przekaz informacji.
Zdjęcie może ale nie musi kryć hasło do odgadnięcia. W sposób
niekonwencjonalny zaprezentować piękno waszego samochodu, oddawać
klimat jesieni, nastrój i charakter motoryzacyjnego hobby. Prace
konkursowe mają wywoływać pozytywne skojarzenia z MITSUBISHI, zachęcać do odwiedzenia naszego forum, witryny i wstąpienia do klubu.
Fotografie będą służyć jako element promocyjny klubu.
Czas nadsyłania prac do: 30.11.2007 r.
Forma zamieszczania prac: Prosimy o wklejanie jednego wybranego
zdjęcia najlepszego według was w tym wątku, miniatura na forum a po
kliknięciu na nią i przejście do dużego formatu. Minimalny rozmiar
nadsyłanych prac to 1024x768 pikseli, format pliku JPG.
Zdjęcia prosimy zamieszczać na jednym z darmowych serwerów hostujących fotografie rekomendujemy serwis fotosik.pl
Nagrody za zajęte miejsca od 1 do 8 (3 główne nagrody i 5 drugiej kategorii):
1. Komplet kosmetyków samochodowych marki Mitsubishi. Ciepły polar na zimę z limitowanym logo naszego klubu. Koszulka polo z limitowanym logo naszego klubu.*
2. Komplet kosmetyków samochodowych marki Mitsubishi. Ciepły polar na zimę z limitowanym logo naszego klubu. Koszulka polo z limitowanym logo naszego klubu.*
3. Koszulka polo z limitowanym logo naszego klubu. Termos i kubek ze stali nierdzewnej z limitowanym logo naszego klubu. Model metalowy Mitsubishi EVO 7 wyprodukowany przez firmę Autoart.*
4. Koszulka polo z limitowanym logo naszego klubu. Pamięć przenośna USB tzw. PenDrive o pojemności 1 GB firmy Transcend.*
5. Koszulka polo z limitowanym logo naszego klubu. Pamięć przenośna USB tzw. PenDrive o pojemności 1 GB firmy Transcend.*
6. Koszulka polo z limitowanym logo naszego klubu. Pamięć przenośna USB tzw. PenDrive o pojemności 1 GB firmy Transcend.*
7. Koszulka polo z limitowanym logo naszego klubu. Pamięć przenośna USB tzw. PenDrive o pojemności 1 GB firmy Transcend.*
8. Koszulka polo z limitowanym logo naszego klubu. Pamięć przenośna USB tzw. PenDrive o pojemności 1 GB firmy Transcend.*
*Nagrody mogą ulec zmianie bez wcześniejszego powiadomienia uczestników konkursu na produkty o identycznych wartościach użytkowych.
Nie mamy potwierdzenia jeszcze wszystkich nagród od sponsorów, jeżeli tylko dostaniemy takie informacje to wykonamy aktualizację tej strony, zapraszamy do częstego jej odświeżania i odwiedzania.
Zdjęcia nagród będą zamieszczone tutaj wkrótce.
Jury:
Osoby oceniające waszą twórczość to Administratorzy Forum i Sponsorzy - wybrane osoby.
Patronat medialno-sponsoringowy nad konkursem objęli:
Mitsubishi Klub Polska, Mitsubishi Motors, AutoBlog.pl, Orange Vision Media, CRUISERS.pl, Invest In Business Club i inni.
Szczegóły znajdują się w regulaminie konkursu. Regulamin konkursu jest obecnie w budowie i będzie dostępny w krotce.
Exclamation SERDECZNIE ZAPRASZAMY Exclamation |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=8mqb-atsy_w
^ mój kliperek ^ Historia: L300 1G - L300 2G - Lancer - Eclipse - MSS
 |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
|
|
|
|
 |
JCH

|
Wysłany: 08-10-2007, 22:15
|
|
|
IMO super pomysł!
No to fociarze - aparaty w dłoń i do lasu. A potem photoshopy w ruch i .... będzie jazda |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
 |
|
|
|
 |
Tomash [Usunięty]
|
Wysłany: 08-10-2007, 23:13
|
|
|
JCH napisał/a: | IMO super pomysł!
No to fociarze - aparaty w dłoń i do lasu. A potem photoshopy w ruch i .... będzie jazda |
I widzisz przyjacielu po co tyle krzyku Czekamy na prace |
|
|
|
 |
JCH

|
Wysłany: 09-10-2007, 08:27
|
|
|
Tomash napisał/a: | I widzisz przyjacielu po co tyle krzyku | Po to, żeby wszystko miało ręce i nogi. Gdyby tak jeszcze jakiś MOD "ubrał" to info o konkursie w jakiś zgrabny cytat tak, aby się wyróżniało nieco ..... Marzenie .... |
 |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
|
Wysłany: 09-10-2007, 08:46
|
|
|
to może zdjęcia, które również w tym temacie użytkownicy będą mogli zamieszczać, też będą mogły brać udział? uprości to procedurę na pewno.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Tomash [Usunięty]
|
Wysłany: 09-10-2007, 10:18
|
|
|
Firebee napisał/a: | to może zdjęcia, które również w tym temacie użytkownicy będą mogli zamieszczać, też będą mogły brać udział? uprości to procedurę na pewno.
Pozdrawiam |
Z całym szacunkiem myślę, że NIE bo zrobi się bałagan. Jest jeden temat o konkursie na Mitsubishi Klub Polska . A na tym forum jest informacja o nim tylko. Firek odpiszesz na PM wczoraj wysłałem |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
|
Wysłany: 09-10-2007, 11:09
|
|
|
Jak to Axer powiedzial cytujac "wielkiego polskiego aktora", to jest jak lokata...
Organizujecie konkurs, zapraszacie do udzialu, tylko ograniczacie dostep. Czy w Jury bedzie choc jedna osoba majaca wyksztalcenie i doswiadczenie fotograficzne? Gdzie regulamin?
HouseM napisał/a: | Konkurs ma służyć promocji naszego klubu jak, odkryciu twórczości i
kreacji tapet, wygaszacza ekranu i innych elementów graficznych. |
Mimo szczerych checi jestem lekko poirytowany, dla mnie dziwnie to wyglada. |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
Tomash [Usunięty]
|
Wysłany: 09-10-2007, 11:20
|
|
|
Gene napisał/a: | Jak to Axer powiedzial cytujac "wielkiego polskiego aktora", to jest jak lokata...
Organizujecie konkurs, zapraszacie do udzialu, tylko ograniczacie dostep. Czy w Jury bedzie choc jedna osoba majaca wyksztalcenie i doswiadczenie fotograficzne? Gdzie regulamin?
HouseM napisał/a: | Konkurs ma służyć promocji naszego klubu jak, odkryciu twórczości i
Witam i odpowiadam szybko co by to poirytowanie na długo nie pozostało na twarzy kolegi:
1. regulamin jest pod konkursem wczoraj w nocy doklejony tak jak obiecywałem
2. tak w jury będzie pan M. Jaśkiewicz fotograf|freelancer z www.marekjaskiewicz.com
3. proszę pytać dalej...
[ Dodano: 09-10-2007, 11:26 ]
Gene napisał/a: | Jak to Axer powiedzial cytujac "wielkiego polskiego aktora", to jest jak lokata...
Gene nie ograniczamy dostępu tylko wymagamy rejestracji na forum to chyba jest dozwolone a konkurs jest dostępny dla wszystkich klubowiczów... |
|
|
|
 |
|