|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Dorobienie kluczyka, immo, transpoder, etc :) |
Autor |
Wiadomość |
mitch [Usunięty]
|
Wysłany: 10-10-2007, 09:53 Dorobienie kluczyka, immo, transpoder, etc :)
|
|
|
Mam jeden kluczyk i chcę drugi W Płocku byłem w dwóch miejscach i poddali się. I teraz pytanie, czy ktoś wie, gdzie można dorobić kluczyk w Płocku lub Warszawie? I czy ta aukcja mi pomoże w zredukowaniu kosztów dorobienia kluczyka? Wszelkie info mile widziane. |
|
|
|
 |
radgol [Usunięty]
|
Wysłany: 11-10-2007, 09:07
|
|
|
poszukaj na forum, były takie tematy. z tego co się zorientowałem (bo mam ten sam problem) taka impreza kosztuje minimalnie ok 150 zł
wejdź na stronę: http://www.jmapolska.pl/main.php i dzwoń do ich dystrybutora w swoim regionie. |
|
|
|
 |
ted00 [Usunięty]
|
Wysłany: 12-10-2007, 18:57
|
|
|
Mam ten sam problem...w ASO koszt dorobienia w moim regionie 400zł,wielu "dorabiaczy"poddało się, twierdząc że od 2002 rok zastosowano kod kroczący....chyba jednak pozostaje ASO..... głupio byłoby zgubić jedyny kluczyk. |
|
|
|
 |
dario251 [Usunięty]
|
Wysłany: 30-10-2007, 21:40
|
|
|
Witam. W Łódzkim taka impreza 80zł bez immo,150zł z immo.POZDRAwIAM |
|
|
|
 |
gregor7 [Usunięty]
|
Wysłany: 05-11-2007, 00:53
|
|
|
Mnie w W-wie w ASO samo programowanie immo w kluczyku kosztowało 60 PLN, ale to było przed ponad rokiem no i jeszcze oryginalny klucz "surowy" to wtedy chyba 120 PLN i nacięcie 30 PLN, może w innej kolejności . Czyli razem ponad 200. Ale to ponad rok temu. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
cns80
Mitsumaniak Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 70 razy Dołączył: 03 Gru 2005 Posty: 7348 Skąd: Warszawa-Wawer
|
|
|