|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
4g63 kilka pytan |
Autor |
Wiadomość |
dyzio007 [Usunięty]
|
Wysłany: 21-10-2007, 23:37 4g63 kilka pytan
|
|
|
jak w temacie czy jest w lodzi ktos kto mogl by mi obejrzec ten silnik?? sprawdzic bledy i inne zwiazane z nim sprawy?? caly czas cos nie tak albo gasnie albo ma 1500-2000 tys obriotow albo ieszcze kiedy indziej normalnie fabryka 900 i rowniutko pracuje. |
|
|
|
 |
Tomasz82
Mitsumaniak

Auto: Colt c58 gti 2.0
Zaproszone osoby: 5
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-10-2007, 23:45
|
|
|
Widze że jesteś z lodzi możemy się ustawić ja mam nie daleko do lodzi z rawy lub na odwrót. i pomogę ci dojść do ładu z tymi obrotami. |
_________________ Colt c58 gti 2.0
Nissan interstar 2.5 cdti
Fiat Albea (firma)
Honda TRX250 (qadomania)
 |
|
|
|
 |
mitutoyo [Usunięty]
|
Wysłany: 22-10-2007, 02:22
|
|
|
TO ja też wchodzę w to spotkanie jeśli można. Mam podobny problem i wydaje mi sie ze przyczyny elektroniczne wyeliminowalem, podejrzewam lewe powietrze, po nastepnym weekendzie bede mądrzejszy bo jade na diagnostykę wiec bede mógl sie podzielic informacjami. |
|
|
|
 |
grabsio [Usunięty]
|
Wysłany: 24-10-2007, 08:38
|
|
|
u mnie podobny problem ale znowu mam za niskie obroty cos chyba z elektryka bo jak wylacze podgrzewanie szyb nawiewy tojest ok |
|
|
|
 |
|
|