Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
4g63 kilka pytan
Autor Wiadomość
dyzio007
[Usunięty]

Wysłany: 21-10-2007, 23:37   4g63 kilka pytan

jak w temacie czy jest w lodzi ktos kto mogl by mi obejrzec ten silnik?? sprawdzic bledy i inne zwiazane z nim sprawy?? caly czas cos nie tak albo gasnie albo ma 1500-2000 tys obriotow albo ieszcze kiedy indziej normalnie fabryka 900 i rowniutko pracuje.

Tomasz82 
Mitsumaniak

Auto: Colt c58 gti 2.0
Zaproszone osoby: 5
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 21-10-2007, 23:45   

Widze że jesteś z lodzi możemy się ustawić ja mam nie daleko do lodzi z rawy lub na odwrót. :mrgreen: i pomogę ci dojść do ładu z tymi obrotami.

Nissan interstar 2.5 cdti
Fiat Albea (firma)
Honda TRX250 (qadomania)

mitutoyo
[Usunięty]

Wysłany: 22-10-2007, 02:22   

TO ja też wchodzę w to spotkanie jeśli można. :lol: Mam podobny problem i wydaje mi sie ze przyczyny elektroniczne wyeliminowalem, podejrzewam lewe powietrze, po nastepnym weekendzie bede mądrzejszy bo jade na diagnostykę wiec bede mógl sie podzielic informacjami.

grabsio
[Usunięty]

Wysłany: 24-10-2007, 08:38   

u mnie podobny problem ale znowu mam za niskie obroty cos chyba z elektryka bo jak wylacze podgrzewanie szyb nawiewy tojest ok

Odpowiedz do tematu