|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 05-04-2006, 16:25 |
[CA4A 1.6] mala stluczka |
Autor |
Wiadomość |
porcky [Usunięty]
|
Wysłany: 22-12-2005, 20:19 [CA4A 1.6] mala stluczka
|
|
|
wczoraj wieczorkiem babka mi wjechala w tyl ( pogiela belke dosc solidnie zderzak sie pogiol odpadl lakier z autka w miejscu laczen z belka tez odpadl lewe swiatlo odstaje od reszty ayta tak dobry centymetr zbity przeciwmgielny itd malo tego nie moge otworzyc klapy i nie wiem ile wyniesie naprawa tzn czy wogule beda go naprawiac i czy warto malo tego cala podloga skrucila sie o dobre 15 cm moze ktos by mi pomugl oszacowac koszty bo jutro jade do pzu i niechcial bym zeby mnie orzn...li
prosil bym o kontakt 1570328
[ Dodano: 22-12-2005, 21:28 ]
zapomnialem dodac autko to cao 1.6
albo chociaz zna ktos strone z euro taksa |
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 23-04-2007, 01:42, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 22-12-2005, 21:32
|
|
|
Najprawdopodobniej będzie to szkoda całkowita. Sam niedawno to przerabiałem, ale u mnie sprawa była o tyle dobra, że podłoga nie była ruszona. Poczytaj
Od razu mogę Ci powiedzieć, że będziesz miał problem ze znalezieniem lampy przeciwmgielnej. Ja miałem naprawdę dużo szczęścia, bo znalazłem, ale są tacy, którzy jeżdżą bez, bo cena w serwisie przeraża. Na pocieszenie moge Ci powiedzieć, że całą lampę lub samo szkiełko możesz kupić u Japaneze i cena jest naprawdę przystępna. Części nowe, oryginalne. |
|
|
|
 |
chwalow [Usunięty]
|
Wysłany: 23-12-2005, 00:31 przykre
|
|
|
Może zapodaj jakieś fotki to będziemy mogli oszacować straty... |
|
|
|
 |
porcky [Usunięty]
|
Wysłany: 23-12-2005, 02:42
|
|
|
jutro beda i jutro jade tez na wycene do pzu
[ Dodano: 23-12-2005, 03:49 ]
a co najgorsze ta babka miala nowa meganke i jej poszlo tylko mocowanie tablicy!!!!!!!!
[ Dodano: 26-12-2005, 02:29 ]
wiec wysenili mnie na 5500 a z pzu dostane 2500zlocisz zalaczyl bym fotke usterki ale nie wiem jak |
|
|
|
 |
|
|