|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
resetowanie śred. zużycia paliwa na komp. pokł.?? |
Autor |
Wiadomość |
Miki4466 [Usunięty]
|
Wysłany: 20-10-2007, 01:04 resetowanie śred. zużycia paliwa na komp. pokł.??
|
|
|
Szanowni Mitsumaniacy!
Poratujcie młodego M-maniaka i powiedzcie jak zresetować wskazania komp. pokładowego nt. zużycia paliwa i itp.
Sciągnąłem właśnie autko z Niemiec, a instrukcja po niemiecku równie dobrze mogłaby być po chińsku...
Dzięki!
Pozdrawiam życzliwych!
|
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 89 razy Dołączył: 15 Kwi 2005 Posty: 9211 Skąd: s kątowni
|
Wysłany: 20-10-2007, 01:09
|
|
|
przytrzymaj ten bialy przycisk - jezeli masz oryginalne na CD, a jezeli na kasety to czarny:D (disp) ( jezeli masz oryginalne radio ) bo jezeli nie, to niestety bedzie wyswietlana tylko 1 funckja
czyli przelaczasz np na srednie spalanie, przytrzymujesz, slyszysz pikniecie i jest zresetowane, to samo robisz z innmi funkcjami |
|
|
|
 |
zako7
Mitsumaniak 00349/KMM

Auto: Eclipse Cross
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 27 Wrz 2006 Posty: 192 Skąd: Jaworzno
|
Wysłany: 20-10-2007, 09:01
|
|
|
Dokładnie tak jak napisał Rafał, długie naciśnięcie przycisku DISP przy ustawionym wskazaniu resetuje średnią prędkość samochodu, krótkie naciśnięcie zmienia wskazania pomiędzy: średnie zużycie paliwa (nie możesz resetować), przybliżony zasięg samochodu na ilości paliwa w baku (koryguje sie sam po wlaniu paliwa do baku). |
|
 |
toomyem [Usunięty]
|
Wysłany: 22-10-2007, 16:18
|
|
|
A jak się nie ma oryginalnego radia, to trzeba przytrzymać ten nieopisany przycisk przy wyświetlaczu - też się wtedy zresetuje. |
|
|
|
 |
Miki4466 [Usunięty]
|
Wysłany: 24-10-2007, 17:37
|
|
|
Bardzo Wam dziękuję!!
Mam wersję z firmowym radyjkiem (kasety), odnalazłem w/w przycisk i udało się...
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
|
|