Parktronic 8sensorow w galancie |
Autor |
Wiadomość |
fidobiboy1 [Usunięty]
|
Wysłany: 25-08-2007, 12:01 Parktronic 8sensorow w galancie
|
|
|
Zakladal ktos jush parktronica w swoim galancie ?? chodzi mi o przeprowadzenie kabli z przedniego zderzaka do bagaznika , ktoredy najszybciej ! |
|
|
|
 |
czekoladka_1981
Mitsumaniak

Auto: EA5W 2,5V6 '98
Kraj/Country: Polska
Pomogła: 150 razy Dołączyła: 07 Maj 2007 Posty: 3375 Skąd: wrocław
|
Wysłany: 25-08-2007, 12:30
|
|
|
A nie mógł byś przeprowadzić przewody tą samą ścieżką jaką idzie cała wiązka kabli po lewe stronie pod matą między progiem,a podłogą. |
EA5W

|
|
|
|
 |
fidobiboy1 [Usunięty]
|
Wysłany: 07-09-2007, 00:15
|
|
|
jush gotowe smiga jak tra lala |
|
|
|
 |
czekoladka_1981
Mitsumaniak

Auto: EA5W 2,5V6 '98
Pomogła: 150 razy Dołączyła: 07 Maj 2007 Posty: 3375 Skąd: wrocław
|
Wysłany: 07-09-2007, 08:36
|
|
|
fidobiboy1 napisał/a: | już gotowe smiga jak tra lala |
no widzisz trochę chęci i napewno się uda. |
EA5W

|
|
|
|
 |
roch_27
moderator Nutrix Bi-Turbo

Auto: Arteon Shooting Brake R
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 70 razy Dołączył: 05 Paź 2005 Posty: 2581 Skąd: POznań
|
Wysłany: 25-10-2007, 23:34
|
|
|
Cytat: | już gotowe smiga jak tra lala | jak sam widzisz to jest dział FAQ&How to? wiec jak posiadasz dokumentację w postaci fotek to prosimy o zamieszczenie na forum. Jeżli natomiast nie posiadasz to napisz krok po kroku co i jak I w jakim momencie Ci działają przednie czujniki (czy na 1-wszym biegu z wciśniętym pedałem hamulca, czy tez inaczej)
pozdro |
_________________ Legnum VR-4 Type S Twin Turbo - 26.01.12r - accident
ARMA PACIS FULCRA - Broń dźwignią pokoju
 |
|
|
|
 |
fidobiboy1 [Usunięty]
|
Wysłany: 26-10-2007, 01:20
|
|
|
Niestety nie zrobilem fotek przy montazu , ale moge cos podpowiedziec . Najlatwiej to chyba odmierzyc odleglosci miedzy czujkami i zapunktowac na zderzakach (wazne by byly pod katem 90st aby nie lapaly ziemi ) w moim przypadku obeszlo sie navet bez sciagania zderzakow ze wzgledu na brak czasu , kable od przednich pospinane przy wewnetrznej czesci zderzaka aby nie zachaczyly gdzies przypadkiem ani nie stykaly sie z chlodnica , pozniej poprzez wejscie jak zapewne niektorzy znaja przy nadkolu od kierowcy trzeba przeprowadzic kable do bagaznika i przod mamy z glowy , z tylem jest latwiej , odmierzamiy wiercimy i przeprowadzamy kable przez lampe tylnia (pamietajac o zachowaniu szczelnosci ) , nastepnie modul podpinamy do przewodow od wstecznego , a przednie sa sterowane po przekreceniu stacyjki gdzie tez nalezy sie odpowiednio wpiac , troche moze byc denerwujace pipczenie podczas jazdy w korkach ,wiec zalecane jest zalozenie jakies przelaczniczka , u siebie mam centralke z wyswietlaczem odleglosci wiec dodatkowo jedna tasiemka idzie do kokpitu , czujki kupilem w tym o to sklepie nie wiem czy moge podac wiec jak cos to na pw pisac , jak bede mial chwile to wrzuce foty z zamontowanymi czujkami
POzdro |
|
|
|
 |
roch_27
moderator Nutrix Bi-Turbo

Auto: Arteon Shooting Brake R
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 70 razy Dołączył: 05 Paź 2005 Posty: 2581 Skąd: POznań
|
Wysłany: 26-10-2007, 09:25
|
|
|
fidobiboy1 napisał/a: | czujki kupilem w tym o to sklepie nie wiem czy moge podac | spokojnie możesz wkleić ponieważ nie reklamujesz swojej działalności tylko pokażesz dokładnie jakie czujniki kupiłeś i gdzie BTW na forum jest temat Sprzedawcy części - polecam / nie polecam >>KLIK<<
fidobiboy1 napisał/a: | jak bede mial chwile to wrzuce foty z zamontowanymi czujkami | w takim razie czekamy na fotki
pozdro |
_________________ Legnum VR-4 Type S Twin Turbo - 26.01.12r - accident
ARMA PACIS FULCRA - Broń dźwignią pokoju
 |
|
|
|
 |
|