|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Jakie radio CB w carismie GDI ? |
Autor |
Wiadomość |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 162 razy Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 6011 Skąd: Przemyśl
|
Wysłany: 22-10-2007, 08:52
|
|
|
Przy czym nie idą one po zasilaniu tylko po antenie. Znajomy kombinował z filtrami i stabilizatorami zasilania i guzik to dało. Później jak podjechał drugim autem tuż obok GDI to w nim były takie same zakłócenia - czyli cewki i świeczki ,,nadają'' to w eter i przypadkiem któraś z harmonicznych pokrywa się z 27MHz no i cztery litery Pewnie jakiś naprawdę kumaty spec od CB czy krótkofalowiec jakiś patent na odfiltrowanie tego może by wykombinował. |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
skiubek [Usunięty]
|
Wysłany: 28-10-2007, 02:17 Przestroga
|
|
|
Koledzy i koleżanki, nie powtórzcie mojego błędu. Poczułem siłę w dłoni i wkręciłem imbusy od uchwytu bagażnikowego SF40 tak, że wybuliło mi pod gumę na zewnątrz karoserię!!! A chciałem tylko dobrze zmasować i przebić się przez lakier. Swoją drogą, wcale nie trzeba było do tego siły używać, weszło jak w masło. Odkręciłem to później zobaczyłem i załamka Lepiej podłożyć jakąś metalową podkładkę pod imbusy, a antenę zmasować dodatkowym przewodem. Mądry Polak... |
|
|
|
 |
|
|