Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hubeeert
16-10-2007, 19:28
Witam !
Autor Wiadomość
slonio88
[Usunięty]

Wysłany: 16-10-2007, 15:22   Witam !

Witam mam pytanko, W jakiej cenie mogę sprzedać mojego Gala ? chodzi mi o tata realna cenę. Samochód jest w pełni sprawny - a mam możliwość zakupu nowszego modelu. Lepiej sprzedać w całości ? czy na części ? Samochód jest w 100% sprawny oczywiście w gazie.
Tylko do drobnych poprawek lakierniczych.
Szkoda mi go sprzedawać, ale mysle nad zakupem nowszego. tego od '93-96.

[ Dodano: 16-10-2007, 15:23 ]
To jest wersja z pełna elektryka !

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 16-10-2007, 19:29   

Więcej detali - przebieg itd??

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

slonio88
[Usunięty]

Wysłany: 16-10-2007, 20:23   re

przebieg 195000 - na liczniku w rzeczywistości nie wiem.
wspomaganie
el. 4 szyby
el. szyber
el. lusterka i podgrzewane

remkowsky
[Usunięty]

Wysłany: 27-10-2007, 22:52   

a ja Ci powiem nie sprzedawaj go!!! przeciez to ozdoba Grojca! :wink:
co do nowszego modelu - to jakis pewniak?? zebys sie nie wpakowal w skarbonke tym bardziej jesli z Twoim jest wszystko w porzadku. modele E5X maja znacznie wiecej slabych stron, juz ja cos o tym wiem :? "studnia bez dna..."

slonio88
[Usunięty]

Wysłany: 28-10-2007, 04:17   :]

Dziękuje za komplement :] teraz jeździ ich znacznie wiecej po Grójcu sam zaobserwowalem 3 takie jak moj.
Wiesz chyba jednak nie będę sprzedawał.
Poczekam jeszcze rok, półtora i moze kupie ale juz z rocznika mojego brata...
zobaczymy, wszystko zależy od stanu finansowego.
pozdrawiam

Sibilak
[Usunięty]

Wysłany: 28-10-2007, 10:52   

Ale generalnie co się sypie najbardziej? Mnie też interesuje galant z rocznika 93-96.

remkowsky
[Usunięty]

Wysłany: 28-10-2007, 15:09   

duzo tego: zawieszenie jest kiepskie (w moim przypadku regeneracja wachaczy co roku), lozyska w piastach (do wymiany cala piasta), kable WN, silniczek krokowy, juz 2 razy sprzeglo wymienialem, amorki tylne niewiedziec czemu bardzo szybko padaja (jakich by nie zalozyl), padaja ECU... pewnie bym cos jeszcze wymyslil :? wszystko jest na forum.
a i dodam ze mechanike robie u T. Michalaka wiec nie mozna miec zastrzezen do jakosci napraw a mimo to wciaz wychodzi cos nowego!

slonio88
[Usunięty]

Wysłany: 28-10-2007, 15:22   eh...

Współczuje :/ Tym postem daleś mi do myślenia, mam nadzieje ze Sibil tez pomyśli. Tym bardziej ze ja jak i On prawie do swoich staruszków nie dokładamy... jedyne co zrobiłem - (oprócz naprawy blach po kolizji) to nawiewy mi wysiadły - pisałem o tym na forum. no i sprzęgło na wiosnę wymienię... to wszystko...
Naprawdę jestem zadowolony z tak starego samochodu...

remkowsky
[Usunięty]

Wysłany: 29-10-2007, 15:03   

Wiesz, to nie jest zadna regula ze sie musi psuc. Trzeba dobrze trafic bo jak widac to auto ma sporo slabych punktów, a moj posiada je wszystkie :mrgreen:

czekoladka_1981 
Mitsumaniak

Auto: EA5W 2,5V6 '98
Kraj/Country: Polska
Pomogła: 150 razy
Wysłany: 29-10-2007, 15:48   

remkowsky napisał/a:
Wiesz, to nie jest zadna regula ze sie musi psuc. Trzeba dobrze trafic bo jak widac to auto ma sporo slabych punktów, a moj posiada je wszystkie :mrgreen:

Ja natomiast miałam bardzo udany egzemplarz E54A , gdyż przez 7 lat tylko wymieniłam:
1 raz akumulator
1 raz świece kpl.
1 raz przewody WN
1 raz amorki przód / tył
1 raz tarcze przód/ tył
2 razy klocki przód
1 raz wachacz górny przód
1 raz piasta przód L/P
to nie są aż tak duże pieniądze zważywszy na 90 tyś.km przebiegu.
Renata
EA5W

remkowsky
[Usunięty]

Wysłany: 29-10-2007, 15:52   

a dziekuje ze mi przypomnialas! mialem jeszcze dodac wciaz krzywiace sie tarcze hamulcowe :wink:

Odpowiedz do tematu