Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Problem z MSS
Autor Wiadomość
woszczu
[Usunięty]

Wysłany: 31-10-2007, 18:53   Problem z MSS

Witam !

Na wstepie chcialbym wszystkich goraco powitac poniewaz jestem tu 1 raz.

A teraz przejde do rzeczy :

Od pewnego czasu mialem problem z zapalaniem mojego SS... Rozrusznik krecil a motor nie chcial zapalic [1.8 GDI 98']. Po ciężkich próbach zapalal ale i tak od czasu do czasu potrafil zgasnac podczas jazdy.
Od wczoraj wogole nie chce juz zapalic. Zawiozlem go do znajomoego mechanika i powiedzial ze wysiadl immobilizer i ze musze mymienic immobilizer , 2 kluczyki oraz caly komputer pokladowy i to całe ma mnie wynieść 7tys złotych.

Czy jest jakieś inne wyjscie z tej sytuacji ? Jakies obejscie...

Jesli wiecie cos na ten temat to prosze sie wypowiedziec. Z Gory dziekuje !!!

Pozdrawiam - woszczu

co_hipi
[Usunięty]

Wysłany: 01-11-2007, 23:22   Moze jest szansa

WITAJ
Mam namiar do goscia ,programował mi komputer sterowania silnika w mercedesie gosc 100% fachura zadzwon do niego i sie dopytaj moze i z immobilajzerem da sobie rade firma sprawdzona wielokrotnie przez mojego znajomego
OTO LINK http://autoelektronika-bo...ia.pl/index.htm
Jest tez gosc z Bydgoszczy ktory robi podobne cudy ale nie korzystałem z jego usług ani nie mam namiaru jesli sie nie uda w czeladzi to moze zdobede kontakt z tym z Bydgoszczy
pozdrawiam i powodzenia

Odpowiedz do tematu