|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Problem z MSS |
Autor |
Wiadomość |
woszczu [Usunięty]
|
Wysłany: 31-10-2007, 18:53 Problem z MSS
|
|
|
Witam !
Na wstepie chcialbym wszystkich goraco powitac poniewaz jestem tu 1 raz.
A teraz przejde do rzeczy :
Od pewnego czasu mialem problem z zapalaniem mojego SS... Rozrusznik krecil a motor nie chcial zapalic [1.8 GDI 98']. Po ciężkich próbach zapalal ale i tak od czasu do czasu potrafil zgasnac podczas jazdy.
Od wczoraj wogole nie chce juz zapalic. Zawiozlem go do znajomoego mechanika i powiedzial ze wysiadl immobilizer i ze musze mymienic immobilizer , 2 kluczyki oraz caly komputer pokladowy i to całe ma mnie wynieść 7tys złotych.
Czy jest jakieś inne wyjscie z tej sytuacji ? Jakies obejscie...
Jesli wiecie cos na ten temat to prosze sie wypowiedziec. Z Gory dziekuje !!!
Pozdrawiam - woszczu |
|
|
|
 |
co_hipi [Usunięty]
|
Wysłany: 01-11-2007, 23:22 Moze jest szansa
|
|
|
WITAJ
Mam namiar do goscia ,programował mi komputer sterowania silnika w mercedesie gosc 100% fachura zadzwon do niego i sie dopytaj moze i z immobilajzerem da sobie rade firma sprawdzona wielokrotnie przez mojego znajomego
OTO LINK http://autoelektronika-bo...ia.pl/index.htm
Jest tez gosc z Bydgoszczy ktory robi podobne cudy ale nie korzystałem z jego usług ani nie mam namiaru jesli sie nie uda w czeladzi to moze zdobede kontakt z tym z Bydgoszczy
pozdrawiam i powodzenia |
|
|
|
 |
|
|