|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
skrzynia biegów, chyba?? prosze o pomoc!! |
Autor |
Wiadomość |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21953 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 02-11-2007, 16:30
|
|
|
allias napisał/a: | Ciekawe czy to nie twoja sprawka ta ciutka kleju, ktora byla na pokrywie mojego Avengera. Mlotki i dluta poszly w ruch i rezultat byl takie ze musialem kupic nowa pokrywe bo stara byla "jak przyspawana" do glowicy | Napisałem "ciut" kleju, a nie żeby zamoczył uszczelkę w Super-Glue i przykleił Odrobina silikonu może faktycznie lepsza. |
|
|
|
 |
pelson_hk
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Lancer 1.6 GLXi (93
|
Wysłany: 02-11-2007, 18:08
|
|
|
hehehe ok wszytko wiem tak wiec, za pare dni wymieniam uszczelke, pozdrawiam |
_________________ http://pelson-hk.fotosik.pl/
 |
|
|
|
 |
wichura1
moderator mitsumaniak download manager ;)

Auto: Grandis NA4W 2.4MIVEC LPG
Pomógł: 105 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 3021 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 03-11-2007, 21:17
|
|
|
allias napisał/a: | Ciekawe czy to nie twoja sprawka ta ciutka kleju, ktora byla na pokrywie mojego Avengera. Mlotki i dluta poszly w ruch i rezultat byl takie ze musialem kupic nowa pokrywe bo stara byla "jak przyspawana" do glowicy. Juz silikon jest lepszy ale tez osobiscie nie polecam. |
Jeżeli chcesz naprawiać samochód nie używaj siły, tylko głowy. Wystarczyło użyć nożyka do tapet zamiast młotka, ale cóż twoja kasa. |
_________________ Mitsumaniaku !!! Tutaj Download (u góry strony). |
|
|
|
 |
allias [Usunięty]
|
Wysłany: 04-11-2007, 01:27
|
|
|
wichura1 napisał/a: | allias napisał/a: | Ciekawe czy to nie twoja sprawka ta ciutka kleju, ktora byla na pokrywie mojego Avengera. Mlotki i dluta poszly w ruch i rezultat byl takie ze musialem kupic nowa pokrywe bo stara byla "jak przyspawana" do glowicy. Juz silikon jest lepszy ale tez osobiscie nie polecam. |
Jeżeli chcesz naprawiać samochód nie używaj siły, tylko głowy. Wystarczyło użyć nożyka do tapet zamiast młotka, ale cóż twoja kasa. |
To juz bedzie OT. Ale dodam ze u mnie to uszczelka byla tak spalona i "zmniejszona" przez docisk ze nie bylo czego kroic. To bylo jak na cement... |
|
|
|
 |
pelson_hk
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Lancer 1.6 GLXi (93
|
Wysłany: 10-01-2008, 11:58
|
|
|
witam ponownie zrobilem wkoncu ten wyciek i musze Wam powiedziec ze to nie bylo nic z glowica, tylko uszczelniacz na wale od strony skrzyni pozdrawiam pELsoN |
_________________ http://pelson-hk.fotosik.pl/
 |
|
|
|
 |
|
|