|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Witam :) mała prośba, modelarz w potrzebie |
Autor |
Wiadomość |
fliper_nx [Usunięty]
|
Wysłany: 03-11-2007, 01:22 Witam :) mała prośba, modelarz w potrzebie
|
|
|
Witam , zwracam się do Was maniaków Mitsubishi o kilka zdjęć, poszukuję zdjęć EVO w dwóch moim zdaniem pięknych wersjach. Evo pięć oraz Evo sześć. Interesują mnie głownie mosty, zawieszenia, silniki oraz ich komory, nie pogardzę fotkami wersji rajdowych i WRC . Potrzebuję też zdjęcia servisu rajdowego, konkretnie pojazdy techniczne, namioty itp. Zwracam się do Was z tym problemem , ponieważ liczę na waszą pomoc w budowie małej dioramki w skali 1:24 właśnie z autami z spod znaku Mitsubishi . Modele jakie do tej pory posiadam to Mitsu Lancer Evo VI [wersja WRC Tamiya], na dniach Evo V [wersja cywilna Fujimi], oraz Mitsubishi Delica [Fujimi] . Do vana buduję malutką przyczepę transportującą narzedzia, komplety narzędzi, podnośniki itp.
Jeśli mi na to pozwolicię to w tym temacie będę umieszczać zdjęcia z postepu prac nad dioramą i samymi modelami.
Ps oto kilka zdjęć modeli, kiepskiej jakości i podczas budowy [Evo VI] oraz rozłożonego tuż po zakupie od znajomego vana .
Oto 2 zdjęcia materiałów z jakich może korzystać modelarz w trakcie budowy modeli.
Zapinki na maskę
Spoilery
Carbon
 |
Ostatnio zmieniony przez fliper_nx 10-11-2007, 21:10, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
LEWY
Mitsumaniak

Auto: LANCER EVO II
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 11 razy Dołączył: 26 Gru 2006 Posty: 516 Skąd: Prabuty/Gdynia
|
Wysłany: 04-11-2007, 14:14
|
|
|
siema czy ktos pozwoli na relacje to nie wiem ale też kiedys myslalem o tym tylko zeby przerobic zestaw subaru na mitsu ale nie jestem jeszcze taklim kozakiem w modelarstwie zeby cos przerabiac. Mam nadzjeie ze nikt nie bedzie nagradzał paskami za ten temat ale moze jak komus sie spodoba to jak by go przenies tam gdzie jego miejsce moze by sie nadał (zobaczymy jak wladza zarządzi) bo raczej nie ma takiego tematu na forum
A puki co to moze ja też wkleje swoje modele
a co do tych zdjec to mam tylko kilka ale moze ci w czyms pomoga
 |
|
 |
Kubarally2 [Usunięty]
|
Wysłany: 04-11-2007, 17:33
|
|
|
witam.ja skleilem pare lat temu evo6 od tamiya (rajd NZ 1999).polecam malowanie obwódek od okien szpatułką do mycia uszu-nie uszkodzisz specjalnej naklejki i wyjdzie bardzo ładnie:) |
|
|
|
 |
fliper_nx [Usunięty]
|
Wysłany: 04-11-2007, 20:18
|
|
|
Lewy dzięki wielkie, a masz może fotki wozów transportowych, ciężarówki itp ? Pozdrawiam na dniach kolejna aktualizacja Delici |
|
|
|
 |
LEWY
Mitsumaniak

Auto: LANCER EVO II
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 11 razy Dołączył: 26 Gru 2006 Posty: 516 Skąd: Prabuty/Gdynia
|
Wysłany: 05-11-2007, 18:37
|
|
|
no niestety mam tylko ta jedna
a w necie innego nic jakos nie udalo sie znalesc
Ps dzieki za punkt pomógł
pozdro |
|
 |
fliper_nx [Usunięty]
|
Wysłany: 05-11-2007, 21:17
|
|
|
Heh no chociażby jedna fotka dziękuję bardzo , a za punkcik nie ma za co .
[ Dodano: 09-11-2007, 23:51 ]
Oto mała aktualizacja, samochód otrzymał już nowy wał, most oraz hamulce z tyłu, na dniach obniżę przód .
Na razie fotki z przymiarki felg:
oraz docelowy komplet kółeczek:
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|