|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Misie zimowa pora |
Autor |
Wiadomość |
Grześku
Mitsumaniak groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 31-12-2005, 14:20
|
|
|
jak na Syberii
Lubelszczyzna śnieżna umiarkowanie, bez tendencji to zasypywania śniegiem po pachy.
Sylwester zapowiada się nieźle, tzn procentowo b.dobrze więc miśka profilaktycznie schowana do garażu. Pokropię ją szampanem o północy, a niech ma i ona |
_________________ "nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przeciez trzeba napisac." by Rafal_Szczecin
strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24321 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 31-12-2005, 16:57
|
|
|
A oto Galuś - to zdjęcie z dziś z Malborka (przez szybę i kraty balkonowe - stąd kiepska jakość):
a to poprzednia zima, ale już w tym roku - z marca (w Gdańsku tym razem):
 |
|
|
|
 |
MARKHEIM [Usunięty]
|
Wysłany: 02-01-2006, 09:25
|
|
|
Ja mam tylko śniegowe zdjęcia Miśka, jak byłem w Rybniku. No ale tam dopiero co spadł śnieg, więc jest go trochę mało.
Zdjęć u siebie narazie nie zrobiłem, ale w sylwestra było ok. 50 cm śniegu. Na szczęście zaczyna powoli topnieć |
|
|
|
 |
Student
Mitsumaniak
Auto: Avensis 1.8VVTi , 11r. Premium
|
Wysłany: 02-01-2006, 14:36
|
|
|
A w Markach pod W-wą jest super, napadało śniegu fajnie się odśnieża szczególnie jak trzzeba kilka razy dziennie naprawdę to lubię, w niedzielę zrobiłem kulig po lesie i było ekstra najbardziej cieszył się 3letni syn aż piszczał jak po lesie śmigaliśmy. Powiem wam że Cari zaskoczyła mnie na plus szła jak ruski czołg po błocie z wyjątkiem ostatniego wjazdu na asfalt gdzie trzeba było przebić sie przez górę sniegową i trzoche sie zawachalem, ale 2 razy wsteczny i poszedł do przodu. Panowie Cari ze swoją masą i Dębica Frigo to rewelacja. Seat Cordoba zdechł w przedbiegach. |
_________________ Avensis 1.8 T27 11r. 147KM Premium |
|
|
|
 |
|
|