Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Misie zimowa pora
Autor Wiadomość
Grześku 
Mitsumaniak
groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 31-12-2005, 14:20   

jak na Syberii :mrgreen:

Lubelszczyzna śnieżna umiarkowanie, bez tendencji to zasypywania śniegiem po pachy.
Sylwester zapowiada się nieźle, tzn procentowo b.dobrze więc miśka profilaktycznie schowana do garażu. Pokropię ją szampanem o północy, a niech ma i ona :)

strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia

Krzyzak 
moderator mitsumaniak
uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Wysłany: 31-12-2005, 16:57   

A oto Galuś - to zdjęcie z dziś z Malborka (przez szybę i kraty balkonowe - stąd kiepska jakość):

a to poprzednia zima, ale już w tym roku - z marca (w Gdańsku tym razem):

MARKHEIM
[Usunięty]

Wysłany: 02-01-2006, 09:25   

Ja mam tylko śniegowe zdjęcia Miśka, jak byłem w Rybniku. No ale tam dopiero co spadł śnieg, więc jest go trochę mało.

Zdjęć u siebie narazie nie zrobiłem, ale w sylwestra było ok. 50 cm śniegu. Na szczęście zaczyna powoli topnieć :)

Student 
Mitsumaniak

Auto: Avensis 1.8VVTi , 11r. Premium
Wysłany: 02-01-2006, 14:36   

A w Markach pod W-wą jest super, napadało śniegu fajnie się odśnieża szczególnie jak trzzeba kilka razy dziennie naprawdę to lubię, w niedzielę zrobiłem kulig po lesie i było ekstra najbardziej cieszył się 3letni syn aż piszczał jak po lesie śmigaliśmy. Powiem wam że Cari zaskoczyła mnie na plus szła jak ruski czołg po błocie z wyjątkiem ostatniego wjazdu na asfalt gdzie trzeba było przebić sie przez górę sniegową i trzoche sie zawachalem, ale 2 razy wsteczny i poszedł do przodu. Panowie Cari ze swoją masą i Dębica Frigo to rewelacja. Seat Cordoba zdechł w przedbiegach.

Odpowiedz do tematu