Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Premiera Lancera X w Polsce
Autor Wiadomość
Wook@sH 
Mitsumaniak

Auto: Galant E39A - 2.0 4x4 '89
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 04-10-2007, 18:35   

Cytat:
kiedy będzie można obejrzeć Lancera w salonach w PL?

W Katowicach w salonie Sobczyk'a już ok 20 października będzie i chyba go postawimy na pokaz w CH SILESIA w Katowicach.
Wiec jakby coś to zapraszam :)

Cytat:
Drobna wpadka w nowym lancerze - brak regulacji kierownicy w dwóch płaszczyznach.

Tez jestem zaskoczony ze w żadnym Misiu nie ma takiej regulacji. :/

sla 
Forumowicz

Auto: Inne
Wysłany: 04-10-2007, 20:22   

Czerwien napisał/a:

aby wykonywać ten manewr bezpiecznie musisz niestety wydać trochę więcej pieniędzy i kupić EVO:D

Bez przesady, ale jedno jest pewne , nie mogę kupić samochodu o takiej masie z silnikiem 100KM.

japas
[Usunięty]

Wysłany: 05-10-2007, 23:47   

sla, lubię czytać Twoje posty ale teraz chyba przesadziłeś. W Polsce większość pojazdów ma słabe przyspieszenia bo to nie jest kraj ludzi bogatych i ludzie kupują słabsze , tańsze silniki. Nieporozumieniem było wstawianie do Astry II silnika 1,2l.Ciekawe , że Mitsu ponownie kosztem momentu obrotowego zwiększa moc. Konkurencja rzeczywiście z silników 1,6 czy 1,5 potrafi więcej wycisnąć. Cóż będzie trzeba poczekać na 1,8 l. W Niemczech 1,5 nie jest oferowane. Polska w dalszym ciągu jest traktowana jako kraj 3-go świata chociaż patrząc na nasze autostrady trudno się dziwić.

Student 
Mitsumaniak

Auto: Avensis 1.8VVTi , 11r. Premium
Wysłany: 08-10-2007, 07:07   

W Astrzee to jeszcze ale w OCTAWI 1.4 to jest demon :lol:

sla 
Forumowicz

Auto: Inne
Wysłany: 08-10-2007, 22:05   

W obecnym Lancerze sedan na niektórych rynkach jest 1,3. To też jest już przegięcie.

andy_28
[Usunięty]

Wysłany: 08-11-2007, 15:35   

Czy ktoś wie jaka jest pojemność bagażnika w nowym Lancerze?

W salonie nie wiedzą, w mini folderze, który też był w salonie nie ma takiej informacji. Przeszukałem katalogi w internecie i też nic :( . Jedynie wyczytałem z amerykańskiego folderu, że jest to 11,6 cu ft (cubic foot) - oczywiście jeżeli czegoś nie pokręciłem. Po przeliczeniu na litry wyszło mi 328,5 l. Moim zdaniem, jeżeli to prawda, to ten bagażnik jest trochę mały :( .

[ Dodano: 13-11-2007, 15:47 ]
Witam,

Oglądałem stronę mitsubishi.pl i pojawiły się tam w końcu informacje o nowym Lancerze :) .
Ma być też tam jutro możliwość zamówienia darmowego magazynu o tym autku.

A tak na marginesie, przeglądając tą stronę mitsubishi zauważyłem, że chyba na wszystkie modele są jakieś promocje. Czy ktoś wie co planują i kiedy odnośnie nowego Lancerka ;) ?

Pozdrawiam

jp7
[Usunięty]

Wysłany: 18-11-2007, 19:35   

Może zdjęcie pozwoli ci ocenić wielkość bagażnika
http://gallery.lancer-clu...album=42&pos=11

andy_28
[Usunięty]

Wysłany: 19-11-2007, 10:21   

Już wiem jaką ma pojemność bagażnik. Dostałem informację od MMC, że ma pojemność 400 l. To już trochę lepiej niż niecałe 330 l :)

Bastek77
[Usunięty]

Wysłany: 20-11-2007, 00:11   

Jest też octavia combi 1.9 SDI-68koni, to musi jechać :badgrin:

eMBe
[Usunięty]

Wysłany: 20-11-2007, 07:21   

andy_28 napisał/a:
Już wiem jaką ma pojemność bagażnik. Dostałem informację od MMC, że ma pojemność 400 l. To już trochę lepiej niż niecałe 330 l :)

W wersji z subwooferem czy bez? Widziałem zdjęcie takiego bagaznika i zabiera ob cała wnękę z lewej strony.

andy_28
[Usunięty]

Wysłany: 20-11-2007, 11:12   

eMBe napisał/a:
W wersji z subwooferem czy bez? Widziałem zdjęcie takiego bagaznika i zabiera ob cała wnękę z lewej strony.

bez, z subwoferem ma 370 l

Odpowiedz do tematu