|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zakupiłem MSS 1.6 Famili |
Autor |
Wiadomość |
pietrek1978 [Usunięty]
|
Wysłany: 21-11-2007, 13:19 Zakupiłem MSS 1.6 Famili
|
|
|
Witam!
Jestem nowym Userem i posiadaczem MSS 1.6 Famili rok 2002 (po liftingu) przebieg 45tyś 1włascicel (kobita po 60tce) salonowy oczywiscie wszystkie przeglady w Mitsubishi Motors. Auto zakupiłem rozbite tzn. prawy przod do naprawy: zderzak, p.błotnik, maska, szyba przednia, chłodnica, p.lampa, pompa wspomagania, troszke puknieta p.podłuznica (na ramie si naprostuje), wywalone dwie poduchy i pare innych dupereli do wymiany (naprawy). Całosc bede robił u Wuja w warsztacie (znikome koszta) Oczywiscie Autko odpaliło.
A teraz najwazniesze: koszt autka 10tys + czesci+naprawe wyliczyłem ~5tys.
Mam nadzieje ze nie przepłaciłem
Odezwe sie po naprawie |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 21-11-2007, 15:19
|
|
|
pietrek1978 napisał/a: | tzn. prawy przod do naprawy | Tam siedzi bardzo droga pompa ABS. Jak z nią sytuacja wygląda? |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
pietrek1978 [Usunięty]
|
Wysłany: 21-11-2007, 18:05
|
|
|
z pomp do wymiany mam tylko tą od wspomagania za 180zł.
http://moto.allegro.pl/it...e_star_1_6.html
od ABS jest OK.
Jutro wioze autko na warsztat to za pare dni wszystko bede dokładnie widział.
Spis usterek robił gość z zakładu ubezpieczen wiec pewnie sie zna choc mógł cos pominąć. |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 30-11-2007, 11:06
|
|
|
A jak wygląda podłużnica?? Wszystkie naprawy tego podstawowego elementu trzeba robić na precyzyjnej maszynie... |
|
|
|
 |
pietrek1978 [Usunięty]
|
Wysłany: 30-12-2007, 13:12
|
|
|
Wszystko jest naprawione w profesjonalnym warsztacie |
|