|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Problem hamuclowy |
Autor |
Wiadomość |
harpagan
Mitsumaniak Jaśnie Wielmożny Pan

Auto: Colt CC5A 4x4
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 42 razy Dołączył: 30 Wrz 2005 Posty: 2470 Skąd: wawrzyszewowo
|
Wysłany: 21-10-2007, 20:38
|
|
|
Nie wyrazilem sie konkretnie
Co do spuszczania i odpowietrzania to wygladalo tak ze strzykawka wyssalismy plyn ze zbiorniczka. Nalalismy nowego i odkrecalismy po jednym odpowietrzniku az do momentu gdy zaczal nim leciec czysty plyn.
Przyznam szczerze ze nie wiedzialem ze trzeba to robic jakos konkretnie
Przy wymianie plynu w colcie najpierw wyssalem ze zbiorniczka, a potem wypompowalem reszte, zalalem nowego i po 2 odpowietrzeniach dzialalo jak nalezy.
Tak czy inaczej na chwile obecna problem rozwiazany. Jesli jeszcze beda jakies nowe przeszkody dam znac
[ Dodano: 21-10-2007, 20:42 ]
Taj mi przyszlo jeszcze do glowy
Jakos niebawem przy okazji wymiany paru pierdolek w tylnych hamulcach wymienie i plyn w GTi. Czy przy aucie z absem trzeba na cos konkretnego uwazac? |
_________________ Frankenstein CC5A 4x4
 |
|
|
|
 |
Anazar [Usunięty]
|
Wysłany: 24-11-2007, 22:13
|
|
|
harpagan napisał/a: | dzialaja jak nalezy poza jednym detalem - lapie pod sam koniec. |
Mam ten sam problem.
Wymieniłem reperaturkę pompy, odpowietrzyłem, wymieniłem szczęki. Przednie klocki i tarcze oraz zaiciski są OK. Dokładnie przeglądnąłem cały układ.
Moja Kobieta boi się wsiadać teraz do autka |
|
|
|
 |
|
|