|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Ogranicznik obrotomierza |
Autor |
Wiadomość |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 23-11-2007, 19:09 Ogranicznik obrotomierza
|
|
|
Czy ktoś z Was ściągał może z tarcz zegarów ogranicznik obrotomierza (chodzi o ten "słupek" przy 0 rpm)? Zamówiłem sobie nowe tarcze i chciałbym je zamontować. Niestety ogranicznika z tarcz oryginalnych zdjąć nie mogę, a bez ogranicznika to jednak nie to...
A może można gdzieś kupić sam ogranicznik? |
|
|
|
 |
ziutoon [Usunięty]
|
Wysłany: 23-11-2007, 19:16
|
|
|
Witam,
Ja sciagalem bez problemu tyle ze za pierwszym razem, niestety po wiekszej ilosci prob juz mi sie troszke te ograniczniki powyginaly i juz nie trzymaja tak dobrze.
A sciagalem je ze zeby zamontowac tarcze od MoMan
Ale jesli zrobisz to tylko jeden raz to bedzie ok.
Trzeba je delikatnie przegiac w jedna strone i wyskoczą!
Sam kiedys szukalem tych ogranicznikow ale nic nie znalazlem moze ktos ma jakis namiar chetnie kupie.
pozdrawiam |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 25-11-2007, 19:40
|
|
|
Wielkie dzięki. A ja próbowałem ściągnąć nasadkę blokującą (przynajmniej sprawiała wrażenie ściągalnej). Może za tydzień znajdę chwilę, by znów pobawić sie zegarami. Zapewne dorobię też podświetlenie wskazówek. |
|
|
|
 |
|
|