Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
CB - gdzie zamontować...
Autor Wiadomość
dany642
[Usunięty]

Wysłany: 12-11-2007, 13:46   

Cichanos napisał/a:
Trzymam je na rzepie przy skrzyni biegów

jakim rzepie???

Cichanos
[Usunięty]

Wysłany: 17-11-2007, 09:36   

Rzep jest przyklejony taśmą dwustronną do tunelu skrzyni biegów, na wysokości gałki od zmiany przełożeń. Następnie przykleiłem taką samą taśmę oraz taki sam rzep do cb - radia i ... się trzyma. Uprzednio miejsca przyklejenia taśmy oczywiście odtłuściłem i to wszystko.
Polecam takie rozwiązanie jest wygodne i bardzo poręczne.

Tauros 
Mitsumaniak

Auto: Lancer 1.6 Sedan Invite '11
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 25-11-2007, 16:29   

Ja w swojej Cari zamontowalem CB nad popielniczka, w tej zamykanej szufladce. Jedynie co musialem zrobic to wyciac tyl i TTi 770 miesci sie bez problemu a i jest to praktyczne, bo teoretycznie CB nie musze wyciagac i nie widac czy jest...Oto fotki:

cząstek
[Usunięty]

Wysłany: 25-11-2007, 22:26   

koledzy ja u siebie zamontowałem pod podłokietnikiem z zewnatrz auta nic niewidać pozdrawiam!

Cichanos
[Usunięty]

Wysłany: 26-11-2007, 13:35   

Panowie ale mam jedno zasadnicze pytanko 8) Czy montując tak jak Wy podczas jazdy wogóle coś słychać :roll: ? Rozumiem że nie macie dodatkowego głośnika ani podłączenia pod głośniki od radia ?

Tauros 
Mitsumaniak

Auto: Lancer 1.6 Sedan Invite '11
Wysłany: 26-11-2007, 14:13   

Na poczatku jezdzilem bez dodatkowego glosniczka zewnetrzengo i przy podkreceniu na prawie maxa glosnosci w CB w miare dalo sie sluchac, choc wneka tlumila :( Ale postanowilem domontowac glosniczek od zestawu glosnomowiacego nokii i powiem, ze jest zdecyedowanie lepiej...Teraz wystarczy delikatnie tylko "podglosnic" radyjko i slychac wszystko glosno i wyraznie... :D

Gattsu
[Usunięty]

Wysłany: 27-11-2007, 21:43   

Ja jak pisałem mam CB pomiędzy fotelem pasażera, a tunelem i głośnik radia jest skierowany na mnie także wszysciutko dokładnie słyszę... :mrgreen: :mrgreen:

Rados
[Usunięty]

Wysłany: 03-12-2007, 22:00   

Ja zarówno w cari jak i teraz w galu, CB radio mam wsuniętę pomiędzy fotem pasażera, a tunel środkowy. I jest gitara :)

GregP
[Usunięty]

Wysłany: 05-12-2007, 17:25   

miejsce pomiędzy fotelem a tunelem jest najpopularniejsze też tak mam :-)
przymierzam sie do zamontowania w schowku nad popielniczką ale nie moge się za to zabrać

marbrz 
Nowy Forumowicz
Mariusz Brzeziński

Auto: Carisma 1,9 TD (1997)
Wysłany: 09-12-2007, 08:40   

Ja podobnie jak wiekszość z Was wkładałem dotychczas małego Presidenta pomiedzy siedzenie i tunel. Jednak po zmianie tego szumofonu na Unidena 68, (odpowiednika Walkera o dwukrotnie większych rozmiarach) ta opcja stała sie już niewykonalna.
Zatem radyjko wisi sobie na słupku między drzwiami a siedzenem kierowcy (na plastikowej osłonie pasa bezpieczeństwa). Super miejsce. Praktynie radyjko jest niewidoczne. Przykręcone jest na standardowej blaszce wkrętami.

brodix
[Usunięty]

Wysłany: 11-12-2007, 08:46   

GregP napisał/a:
miejsce pomiędzy fotelem a tunelem jest najpopularniejsze też tak mam :-)
przymierzam sie do zamontowania w schowku nad popielniczką ale nie moge się za to zabrać

dokładnie mam tak samo :roll:

DarkAngel
[Usunięty]

Wysłany: 17-12-2007, 20:23   

Ja mam tak:
http://www.mitsubishi-gra...p=154992#154992

Tyle tylko, że zmieniłem radio na Presidenta Herberta.

szczepcio
[Usunięty]

Wysłany: 24-02-2008, 22:40   

Ja mam zamontowane CB pod radiem a czkolwiek troszke wystaje okolo 2cm ale mi to nie przeszkadza. A sluchawka zamontowana z prawj strony przy konsoli srodkowej.

seba150
[Usunięty]

Wysłany: 25-03-2008, 17:51   CB-Radio

Mam takie pytanko kupiłem sobie CB i męcze się z nim bo nie wiem gdzie je zamontować a pomiędzy siedzeniami wciąż mi się wysuwa,chcę zamontować pod radiem w tym schowku tylko niewiem czy będzie dostatecznie dobrze słychać jeśli będzie schowane? Bo szkoda roboty jeśli efekt będzie mizerny. Czekam na wasze opinie!

andy38
[Usunięty]

Wysłany: 25-03-2008, 19:55   

Ja przykręciłem radio obok prawej nogi. Miejsca dużo nie zabrało a dostęp mam b. dobry. Poza tym dobrze słychać co tam charczą

Odpowiedz do tematu