photoblocker |
Autor |
Wiadomość |
HouseM
Mitsumaniak Noob stalker :-X

Auto: DSM 1G GS + MSS 1.3
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-11-2007, 23:12
|
|
|
W warunkach dopuszczenia pojazdu do użytkowania jest napisane że samochód ma mieć "numer rejestracji w widocznym miejscu" to liczba pojedyncza o ile się nie mylę.
Motory np wcale nie mają tablic z przodu ! Zresztą Naklejka na szybie to tez numer rejestracyjny.... jakby sie uprzeć to jeździć bez przedniej tablicy aż do spotkania z nadgorliwym policjantem , po czym sprawa do sądu a tak jako że prawo jest jedno nie zostaniemy ukarani .
I potem jeździć z zafoliowanym wyrokiem i pokazywać każdemu policjantowi śmiejąc mu się prosto w oczy ....
Sposób długi , kosztowny , i na pewno tylko dla wytrwałych .. .ale co się nie robi dla upiększenia swojej bryki |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=8mqb-atsy_w
^ mój kliperek ^ Historia: L300 1G - L300 2G - Lancer - Eclipse - MSS
 |
|
|
|
 |
TomyLee4 [Usunięty]
|
Wysłany: 26-11-2007, 18:07
|
|
|
Możesz spróbować, ale według mnie na pewno otrzymasz MKK za brak jednej z tablic. |
|
|
|
 |
Kibloo
mod L200 pomorski łącznik

Auto: SS MY'15 1,2 INVITE
|
Wysłany: 26-11-2007, 22:44
|
|
|
Numer to numer, jeden, a liczbę tablic reguluje pewnie rozporzadzenie ministra odpowiedniego do spraw wewnętrznych...
ale nie wiem, więc nie będę konfabulował
pozdro |
_________________ "Dzisiaj jest owe jutro, o które martwiliśmy sie wczoraj i wszystko jest w porządku" [cytat]
Żabol pozdrawia!!!
 |
|
|
|
 |
cns80
Mitsumaniak Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
|
Wysłany: 27-11-2007, 08:04
|
|
|
Tablica rejestracyjna jest dokumentem. Policjant stwierdzi że masz dokument nieczytelny i zatrzyma dowód |
|
 |
Ali-En [Usunięty]
|
Wysłany: 27-11-2007, 21:29
|
|
|
Jogurt napisał/a: | swees, hehe tez uzywam takiej wersji. tylko ze 100% skutecznosc ma ona jak nie masz naklejki na szybie. jesli masz a odczytaja numer rejestracyjny to masz premie 100%. ja w zadnym aucie nie naklejam tego swinstwa | To sie ja nakleja pod wycieraczka |
|
|
|
 |
Jogurt
Mitsumaniak

Auto: CA4A & EA5W
|
Wysłany: 28-11-2007, 22:04
|
|
|
ja mam wycieraczki rowno z uszczelka wiec lipa |
_________________ CA0
Galant II |
|
|
|
 |
Rados [Usunięty]
|
Wysłany: 28-11-2007, 22:41
|
|
|
Najlepszy photoblocker IMHO to CB, noga z gazu i jazda z wyobraźnią A photoblockery to MIT. |
|
|
|
 |
|