|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Nowy Lancer |
Autor |
Wiadomość |
b00mba [Usunięty]
|
Wysłany: 29-11-2007, 23:38 Nowy Lancer
|
|
|
Zaskoczył mnie news ze w nowym Lancerze jest wykorzystany silnik diesla. Wczesniej chyba Mitsubishi nie produkowało w samochodach osobowych diesli nie???;> i wytłumaczcie mi jeszcze czemu ten silnik to import z Niemiec od VW?? Mitsu przestało produkować swoje wypaśne małolitrażowe silniki?? Osobiście nie przepadam za niemiecką motoryzacją i z tąd te Pyt!
PzdR |
|
|
|
 |
KrzychoP
Mitsumaniak krzychop
Auto: Galant E54A 1995 2.0 V6-24
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-11-2007, 23:53
|
|
|
Nie produkowało, ale montowało diesle francuskie. |
_________________ Taki duży chłopak, a z miśkiem. |
|
|
|
 |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-11-2007, 17:03
|
|
|
bomba napisał/a: | Zaskoczył mnie news ze w nowym Lancerze jest wykorzystany silnik diesla |
dlaczego Teraz kazda sznujaca sie firma musi miec w swojej ofercie silnik diesla
bomba napisał/a: | Wczesniej chyba Mitsubishi nie produkowało w samochodach osobowych diesli nie???;> |
w osobowych nie ale w m.in. Pajero 3,5 DID tak ...i w galancie 2,0chyba tez bomba napisał/a: | i wytłumaczcie mi jeszcze czemu ten silnik to import z Niemiec od VW?? |
silniki TDI sa chyba jednymi z lepszych jednostek napedowych (jesli chodzi o diesla). Tak bylo przynajmniej do tej pory, wspolczesne TDI (2,0) nie sa juz tak bezusterkowe jak jego poprzednicy (np. 1,9)...zreszta lepiej od VW niz od Renault czy PSA bomba napisał/a: | Mitsu przestało produkować swoje wypaśne małolitrażowe silniki?? |
wcale nie. Od przyszlego czy jeszcze nastepnego roku Mitsu wprowadza swojego wypasionego dieselka bomba napisał/a: | Osobiście nie przepadam za niemiecką motoryzacją |
ja tez
Pozdroo |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
|
|