|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Matejko 10-04-2006, 13:19 |
Znacie te Carisme |
Autor |
Wiadomość |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 15-01-2006, 00:09
|
|
|
Hubeeert napisał/a: | Nie chodzi o to co zdobył - raczej o to jakie boje z HOTem właściciel przeżył (i opisał) żeby poprawić ich partactwo i olewanie Klienta....
A wogóle to coś się tam pozmieniało w gronie właścicieli i blacharzy w tym całym HOTcie |
ci sami od dluzszego czasu, pozatym kazdy kij ma dwa konce wiec pewnie ta historia takze moze byc opowiedziana w dwoch wersjach, poprostu widzialem duzo hot-owych aut i nie chce mi sie wierzyc zeby taka maniane odwalili |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 98 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 4814 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 15-01-2006, 00:25
|
|
|
tej pani coś podbrudek ucieka i robi taką dziwną mine...są lepsze wg mnie...auto bardzo sympatyczne |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
Memphis [Usunięty]
|
Wysłany: 15-01-2006, 00:44
|
|
|
zachar napisał/a: | Jak bedziesz w Szczecinie kiedys to informuj mnie troche wczesniej a zorganizuje owiel ladniejsze panie |
Skoro tak mówisz to tylko po to do Szczecina się wybiore
[ Dodano: 15-01-2006, 00:47 ]
A właśnie i bym zapomniał
Chooper napisał/a: | tej pani coś podbrudek ucieka i robi taką dziwną mine...są lepsze wg mnie...auto bardzo sympatyczne |
Chooper, tej pani nic nie ucieka, miny nie są na stałe a do tego ma fajne hoohoos |
|
|
|
 |
|
|