|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Serwisowanie poza ASO ? |
Autor |
Wiadomość |
MPP [Usunięty]
|
Wysłany: 10-11-2007, 22:54 Serwisowanie poza ASO ?
|
|
|
Czy w podkarpackim można gdzieś serwisować miśka (na gwarancji) po za ASO ?? |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 11-11-2007, 10:38
|
|
|
mozesz w kazdym zakladzie ktory dokona wszystkie czynnosci wymienione w ogolnych warunkach przegladu, ale tylko to dotyczy samego przegladu i czesci eksploatacyjnych, na wymiane konkretnych wadliwych czesci (nie eksploatacyjnych) musisz sie umawiac w aso.
takie prawo wyboru warsztatu gwarantuje tobie UE. |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-11-2007, 11:31
|
|
|
Chyba w Autoklinice w Boguchwale (reklamują się w lokalnych stacjach radiowych) ale ja bym nie ryzykował - w razie ,,W'' nie będzie się kogo czepić jak coś padnie w aucie to ASO z pewnością umyje ręce. |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
MPP [Usunięty]
|
Wysłany: 26-11-2007, 13:04
|
|
|
arturro a jakie wymagania muszą być spełnione, zakład musi przybić mi pieczątkę w książce gwarancyjnej, czy muszę mieć fakturę czy paragon ? Czy są jakieś ograniczenia co do użytych części w przypadku przeglądu pierwszego to będzie tylko wymiana oleju czyli filtr oleju będzie podlegał wymianie. |
|
|
|
 |
Nikon
Mitsumaniak

Auto: 1.8 GDI '99 Comfort
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-12-2007, 14:52
|
|
|
Witam ja np. rozrząd wymieniałem w ASO Skoda bo właściel to znajomy mojego taty, a tak po za tym to w mielcu jest mało takich punktów. |
_________________ Nikon_zx™
Carisma 1.8 GDI '99 Comfort
 |
|
|
|
 |
|
|