|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
sygnał ostrzegawczy? |
Autor |
Wiadomość |
rigel [Usunięty]
|
Wysłany: 02-01-2008, 23:38 sygnał ostrzegawczy?
|
|
|
Mam SS 99; 1,3- zauważyłem, że po uruchomieniu silnika słychać trzy ciche sygnały dźwiękowe ( mam wrażenie, że z okolic komputera). Niewiem czy jest to jakiś sygnał ostrzegawczy systemu, czy zupełnie coś innego. Proszę o pomoc - jest to mój debiut na forum.Pozdrawiam rigel. |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 89 razy Dołączył: 15 Kwi 2005 Posty: 9211 Skąd: s kątowni
|
Wysłany: 02-01-2008, 23:50
|
|
|
komputer mowi , ze jest niska temperatura, przy kazdorazowym odpaleniu - jezeli wlozysz radio, pyknie chyba ze 3 razy , jezeli temperatura jest nizsza niz chyba 3 czy 4 stopnie . ot takie powiedzenie, ze jest mu zimno niczym sie nie przejmuj to normalne |
|
|
|
 |
rigel [Usunięty]
|
Wysłany: 03-01-2008, 00:01
|
|
|
Dzięki Ci bardzo za błyskawiczną odpowiedź, sygnał pojawił się rzeczywiście wtedy gdy temperatura się obniżyła, nie skojarzyłem tych faktów. |
|
|
|
 |
tomekndm [Usunięty]
|
Wysłany: 06-01-2008, 16:50
|
|
|
Ten sygnal pojawia sie tez gdy komputer obliczy ze przy aktualnym zuzyciu paliwa wystarczy go na mniej niz 50km. pozdrawiam. |
|
|
|
 |
rigel [Usunięty]
|
Wysłany: 06-01-2008, 23:52 sygnał ostrzegawczy?
|
|
|
Czy nawet wtedy gdy mam inne radio ( KENWOOD)? |
|
|
|
 |
Moominek
Mitsumaniak

Auto: Outlander II 2.0 benz. Intense
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 7 razy Dołączył: 24 Mar 2005 Posty: 999 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 07-01-2008, 08:55
|
|
|
Tak, radio nie ma znaczenia. Oryginalne radio ma tylko przycisk do zmiany aktualnie wyświetlanej pozycji. |
_________________ EA5W 2.5 V6 - - już nie pali Oto jego historia
MSS 1,6 Family - ukatrupiony przez kobitkę z podporządkowanej...
CX3A(red) - wjechali mu w tył i wrzucili do rowu...
CX3A(black) - też ukatrupili...
OTII - 250 tys. km z nami i teraz służy dobrym ludziom
OTIII - zryty przez poprzednika ale happy z nami 😉 |
|
|
|
 |
Ya [Usunięty]
|
Wysłany: 08-01-2008, 12:43
|
|
|
Rafal_Szczecin napisał/a: | ot takie powiedzenie, ze jest mu zimno niczym sie nie przejmuj to normalne |
Nie tyle że jest mu zimno, co że możesz się poślizgnąć, bo jak założył producent, poniżej 3 st. możliwa jest gołoledź |
|
|
|
 |
|
|